K kuregen Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 Deniz ulaştırma ve işletme (ön lisans) bölümünden mezun olup gerekli çalışma sürecini tamamlayıp kaptanlık yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025
Deniz ulaştırma ve işletme (ön lisans) bölümünden mezun olup gerekli çalışma sürecini tamamlayıp kaptanlık yapabilir miyim?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.296 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #2 Yakınında liman başkanlığı varsa gidip bilgi almak istediğini söyle yönlendirecekleri memur yardımcı olacaktır. Sormuştum ben yanlışım yoksa 3. kaptanlığa kadar yükselinebiliyordu ama şartları hiç hatırlamıyorum.
Yakınında liman başkanlığı varsa gidip bilgi almak istediğini söyle yönlendirecekleri memur yardımcı olacaktır. Sormuştum ben yanlışım yoksa 3. kaptanlığa kadar yükselinebiliyordu ama şartları hiç hatırlamıyorum.
K kuregen Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 Shuichi Tatsuo dedi: Yakınında liman başkanlığı varsa gidip bilgi almak istediğini söyle yönlendirecekleri memur yardımcı olacaktır. Sormuştum ben yanlışım yoksa 3. kaptanlığa kadar yükselinebiliyordu ama şartları hiç hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Liman başkanlığına sordum ama pek umursamadılar net bir cevap vermediler
Shuichi Tatsuo dedi: Yakınında liman başkanlığı varsa gidip bilgi almak istediğini söyle yönlendirecekleri memur yardımcı olacaktır. Sormuştum ben yanlışım yoksa 3. kaptanlığa kadar yükselinebiliyordu ama şartları hiç hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Liman başkanlığına sordum ama pek umursamadılar net bir cevap vermediler
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.064 Çözümler 3 3 Temmuz 2025 #4 36 ay yakın yolda hizmet verdikten sonra uzak yola çıkabiliyorsun 4 yıllıktan farkın olmuyor o zaman.
36 ay yakın yolda hizmet verdikten sonra uzak yola çıkabiliyorsun 4 yıllıktan farkın olmuyor o zaman.
K kuregen Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #5 Gokhan Bird dedi: 36 ay yakın yolda hizmet verdikten sonra uzak yola çıkabiliyorsun 4 yıllıktan farkın olmuyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Gokhan Bird dedi: 36 ay yakın yolda hizmet verdikten sonra uzak yola çıkabiliyorsun 4 yıllıktan farkın olmuyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.