Mahkumm Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #11 Yeni telefon almak için bahane oldu desene
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 11 Şubat 2024 #12 dövüşmenguzum dedi: Anladım teşekkürler. Nasıl çözüm olarak isaretleyebilirim konuyu. Çözüldü* Genişletmek için tıkla... Moderatörler şu anda uyuyor galiba raporladim ama görmüyorlar Mahkumm dedi: Yeni telefon almak için bahane oldu desene Genişletmek için tıkla... Daha düşük modele geçince gelen pişmanlık hissi.
dövüşmenguzum dedi: Anladım teşekkürler. Nasıl çözüm olarak isaretleyebilirim konuyu. Çözüldü* Genişletmek için tıkla... Moderatörler şu anda uyuyor galiba raporladim ama görmüyorlar Mahkumm dedi: Yeni telefon almak için bahane oldu desene Genişletmek için tıkla... Daha düşük modele geçince gelen pişmanlık hissi.
D dövüşmenguzum Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #13 Aynen öyle oldu babamın kullandığı 11s i aldım
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #14 dövüşmenguzum dedi: Denize düşmüş Note11 Pro var elimde bozuldu çalışmıyor doğal olarak. Tamirci artık düzelemeyecegini söyledi tuzlu suya girdi ama kurtarilabilecek değerli bir parça vs para edecek bir parcasi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Belkide olabilir, ama maksimum 50-100 lira eder değeri.
dövüşmenguzum dedi: Denize düşmüş Note11 Pro var elimde bozuldu çalışmıyor doğal olarak. Tamirci artık düzelemeyecegini söyledi tuzlu suya girdi ama kurtarilabilecek değerli bir parça vs para edecek bir parcasi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Belkide olabilir, ama maksimum 50-100 lira eder değeri.