Denize gitmeden önce vücut nasıl daha iyi hale getirilir?

Bahoz2162

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, Cumartesi günü denize gideceğim, farkındayım önümdeki süre az, yetersiz ancak biraz daha iyi bir hale gelmek istiyorum.
Güncel 165 cm boy ve 57 kiloyum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar, cumartesi günü denize gideceğim, farkındayım önümdeki süre az, yetersiz ancak biraz daha iyi bir hale gelmek istiyorum.

O güne kadar çok bir şey yapamazsın gibi dostum sadece vücut şekli oturur o da maksimum yapabileceğin şey olur.

Komik valla aga ben de kahkaha attım okuyunca.
Bi haftada steroid bile vursan etki etmez

Bi de bu adam gibi kaslı olmak istemiyordum deseydin gülmekten en az 2 kişi şehit olurdu.

Temiz beslen; tuzu azalt, şeker alma, işlenmiş gıda alma, maydonoz ye, bol su iç, yeşil çay falan iç en azından yüzündeki ödemi falan atarsın en fazla bunu yaparsın başka bi şey olmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_0457.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 32
Yok değil, çok başarılı olmayacağının farkındayım ancak hiç yapmamaktan daha iyidir.

Ne yapabilirim tam olarak anlamadım.

@nemye çok mu komik?

Dostum öncelikle kas kütlesi kazandıran shakeler var, onlara bakabilirsin ama tabii ki bunları yattığın yerden içmeyeceksin. Sabah erken kalkmıyorsan eğer erken kalk; haşlanmış yumurta, yağsız peynir ve laktozsuz süt tüket. 2 saat koşu yap, hafif tempolu tutorial egzersiz videoları var, onları uygulayabilirsin.

Selamlar dostlar, cumartesi günü denize gideceğim, farkındayım önümdeki süre az, yetersiz ancak biraz daha iyi bir hale gelmek istiyorum.

Ege fitness ölümcül idmanları uygula çok katı bir diyete gir.

Selamlar dostlar, Cumartesi günü denize gideceğim, farkındayım önümdeki süre az, yetersiz ancak biraz daha iyi bir hale gelmek istiyorum.
Silinen "çok mu komik" mesajınıza evet çok komik diye yanıt vererek başlamak istiyorum. 5 Günde hiç birşey yapamazsın, gitmeden önce yemek yeme göbeğin gözükmesin bide şınav mınav çek pump ol geçici süre.

Evde vücut yapma uygulamalarını falan indirsin Google Play'den 🤣🤣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…