Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Havuz herkesin tercihi değil be hocam. Ben kendimi havuzda fanustaki süs balığı gibi hissediyorum nedense.
kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Havuz herkesin tercihi değil be hocam. Ben kendimi havuzda fanustaki süs balığı gibi hissediyorum nedense.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 17 Temmuz 2021 #12 Şortun kalitesiz. Tuz yakmaz. Deniz şortunun ağ kısmı tahriş ediyordur. Kaliteli bir şort alırsan düzelir.
Şortun kalitesiz. Tuz yakmaz. Deniz şortunun ağ kısmı tahriş ediyordur. Kaliteli bir şort alırsan düzelir.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #13 kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk.
kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #14 JCaesar dedi: Denizin içine giriyorum, ilk 1 saat sıkıntı yok. Sonra testisim yanmaya başlıyor ve bacak arası da yanıyor. Acaba şort yüzünden mi diye düşünüyorum. Bilenler varsa nedenini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şortun fileli kısmını kesebilirsin. Sadece yanan bölgeyi ama.
JCaesar dedi: Denizin içine giriyorum, ilk 1 saat sıkıntı yok. Sonra testisim yanmaya başlıyor ve bacak arası da yanıyor. Acaba şort yüzünden mi diye düşünüyorum. Bilenler varsa nedenini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şortun fileli kısmını kesebilirsin. Sadece yanan bölgeyi ama.
JCaesar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 556 Çözümler 3 17 Temmuz 2021 #15 Metomeister dedi: Şortun fileli kısmını kesebilirsin. Sadece yanan bölgeyi ama. Genişletmek için tıkla... Fileli kısmını kestim önceden, yinede yanıyor galiba sürtünmeden kaynaklı oluyor.
Metomeister dedi: Şortun fileli kısmını kesebilirsin. Sadece yanan bölgeyi ama. Genişletmek için tıkla... Fileli kısmını kestim önceden, yinede yanıyor galiba sürtünmeden kaynaklı oluyor.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #16 JCaesar dedi: Fileli kısmını kestim önceden, yinede yanıyor galiba sürtünmeden kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, bu tam bir baş belası.
JCaesar dedi: Fileli kısmını kestim önceden, yinede yanıyor galiba sürtünmeden kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, bu tam bir baş belası.
kruvasan Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 17 Temmuz 2021 #17 KaysRekt dedi: Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa klorda yüzmek tuzlu su da yüzüp gözlerinin ve her yerinin yanmasından daha iyidir.
KaysRekt dedi: Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa klorda yüzmek tuzlu su da yüzüp gözlerinin ve her yerinin yanmasından daha iyidir.
l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #18 kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Korona var açmıyorlar havuzu.
kruvasan dedi: Arkadaşların yazdığı olası nedenlere katılıyorum . Bana kalırsa en iyisi havuz bu arada dert yok tasa yok hem tuzlu su gibi yakmıyorda. Genişletmek için tıkla... Korona var açmıyorlar havuzu.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #19 kruvasan dedi: Bana kalırsa klorda yüzmek tuzlu su da yüzüp gözlerinin ve her yerinin yanmasından daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Millet işiyor hocam o suya
kruvasan dedi: Bana kalırsa klorda yüzmek tuzlu su da yüzüp gözlerinin ve her yerinin yanmasından daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Millet işiyor hocam o suya
JCaesar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 556 Çözümler 3 17 Temmuz 2021 #20 KaysRekt dedi: Millet işiyor hocam o suya Genişletmek için tıkla... Harbi herkes işiyor sarı su. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021