Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ekim 2024 #1 İşlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Bu parçaları alacağım ama kendim takmaya korkuyorum. Denizli'de güvendiğiniz bir tamirci var mı?
İşlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Bu parçaları alacağım ama kendim takmaya korkuyorum. Denizli'de güvendiğiniz bir tamirci var mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 20 Ekim 2024 #2 Cid_Kagenou dedi: İşlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Bu parçaları alacağım ama kendim takmaya korkuyorum. Denizli'de güvendiğiniz bir tamirci var mı? Genişletmek için tıkla... Basit hocam bu parçaları değiştirmek hiç bilgisayarcı arayarak uğraşmayın.
Cid_Kagenou dedi: İşlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Bu parçaları alacağım ama kendim takmaya korkuyorum. Denizli'de güvendiğiniz bir tamirci var mı? Genişletmek için tıkla... Basit hocam bu parçaları değiştirmek hiç bilgisayarcı arayarak uğraşmayın.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Ekim 2024 #3 izoo dedi: Basit hocam bu parçaları değiştirmek hiç bilgisayarcı arayarak uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Kabloları teker teker birleştirmek çok yorucu geliyor. Ve ben görüp görebileceğiniz en sakar insan olabilirim. Kesinlikle bir parçayı bozacağımdan eminim.
izoo dedi: Basit hocam bu parçaları değiştirmek hiç bilgisayarcı arayarak uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Kabloları teker teker birleştirmek çok yorucu geliyor. Ve ben görüp görebileceğiniz en sakar insan olabilirim. Kesinlikle bir parçayı bozacağımdan eminim.