M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 19 Kasım 2018 #11 Ailelerine başsağlığı dilerim. Bu gibi kazaların daha az olması dileğiyle.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 19 Kasım 2018 #12 Mehmet Halis dedi: Ailelerine başsağlığı dilerim. Bu gibi kazaların daha az olması dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Umarım iyi haber alınır. Daha arama çalışmaları sürüyor. Maalesef arama çalışmaları sonucunda uçağın enkazına ve ekibin cenazelerine ulaşılmış. Denizli'de düşen eğitim uçağından kötü haber Son düzenleme: 20 Kasım 2018
Mehmet Halis dedi: Ailelerine başsağlığı dilerim. Bu gibi kazaların daha az olması dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Umarım iyi haber alınır. Daha arama çalışmaları sürüyor. Maalesef arama çalışmaları sonucunda uçağın enkazına ve ekibin cenazelerine ulaşılmış. Denizli'de düşen eğitim uçağından kötü haber
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Kasım 2018 #13 Cessna tip uçakların yeterli kontrollerden geçip bakım konusunda yeterli özeni gördüğünü düşünmüyorum şahsen. Bu kaçıncı haber oldu. İnsaf.
Cessna tip uçakların yeterli kontrollerden geçip bakım konusunda yeterli özeni gördüğünü düşünmüyorum şahsen. Bu kaçıncı haber oldu. İnsaf.