C canberksagnak Hectopat Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 21 30 Temmuz 2012 #11 OmerGndz dedi: Her zaman her yerde ASUS! Şaka bi yana gerçekten. ASUS, MSI kısacası referans soğutma olmayan bütün markaların soğutması referanstan daha iyi sonuç veriyor... Genişletmek için tıkla... Anakart ile ekran kartını ASUS ya da MSI al diyorsun yani.
OmerGndz dedi: Her zaman her yerde ASUS! Şaka bi yana gerçekten. ASUS, MSI kısacası referans soğutma olmayan bütün markaların soğutması referanstan daha iyi sonuç veriyor... Genişletmek için tıkla... Anakart ile ekran kartını ASUS ya da MSI al diyorsun yani.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2012 #12 ASUS ya da MSI al demiyorum. Herhangi bir marka alabilirsin yeter ki referans soğutma olmasın. Biz genelde soğutması dolayısıyla ASUS tercih ediyoruz.
ASUS ya da MSI al demiyorum. Herhangi bir marka alabilirsin yeter ki referans soğutma olmasın. Biz genelde soğutması dolayısıyla ASUS tercih ediyoruz.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 30 Temmuz 2012 #13 ASUS un çıkarttığı kartlara bakarsan neredeyse hepsinde çift fan olduğunu görebilirsin.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2012 #14 MSI'ın Twin Frozr'ıda hafife alınacak gibi değil ama... Ayrıca ASUS gibi 3 slot kaplamıyor.
C canberksagnak Hectopat Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 21 30 Temmuz 2012 #15 OmerGndz dedi: ASUS ya da MSI al demiyorum. Herhangi bir marka alabilirsin yeter ki referans soğutma olmasın. Biz genelde soğutması dolayısıyla ASUS tercih ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Referans soğutma ile ne demek istiyorsunuz?
OmerGndz dedi: ASUS ya da MSI al demiyorum. Herhangi bir marka alabilirsin yeter ki referans soğutma olmasın. Biz genelde soğutması dolayısıyla ASUS tercih ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Referans soğutma ile ne demek istiyorsunuz?
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2012 #16 Bence GIGABYTE'ın son çıkardığı 3 fanlı windforce kartı hiç fena değil DirectCu II ve Twin Frozr III'e rakip olabilir bence. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2012
Bence GIGABYTE'ın son çıkardığı 3 fanlı windforce kartı hiç fena değil DirectCu II ve Twin Frozr III'e rakip olabilir bence.