mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #11 Silinen üye dedi: Daha iyisi gelene kadar en iyisi olarak kalacak. Bir kere kırıldıysa artık gün yüzü göremeden kırılmaya devam edilecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bence önümüzdeki seneye kadar yeni bir sistem göremeyeceğiz. Denuvo hala diğerlerinden iyi düzeyde. Dediğim gibi böyle bir korumayı sil baştan yapmak çok büyük iş.
Silinen üye dedi: Daha iyisi gelene kadar en iyisi olarak kalacak. Bir kere kırıldıysa artık gün yüzü göremeden kırılmaya devam edilecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bence önümüzdeki seneye kadar yeni bir sistem göremeyeceğiz. Denuvo hala diğerlerinden iyi düzeyde. Dediğim gibi böyle bir korumayı sil baştan yapmak çok büyük iş.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #12 Empress abla sağolsun.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.128 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual Radeon RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U 23.8" 144 Hz 1ms - Acer KG221Q FreeSync 75 Hz 1ms | HyperX Cloud II Kulaklık | Logitech G203 Lightsync Mouse | Logitech G413 Klavye | Logitech G27 | Phanteks P400A DRGB White Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #13 Online sistemi sanırım Denuvo'dan daha güvenli Ya da online oyunları kırmaya uğraşmıyorlar, bilemedim.
Online sistemi sanırım Denuvo'dan daha güvenli Ya da online oyunları kırmaya uğraşmıyorlar, bilemedim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Ekim 2020 #14 mustaine dedi: Daha iyisi yok ki? Firmalar kötünün iyisi olarak kullanmaya devam edecektir diye düşünüyorum. Yeni bir sistemin de hemen geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ait oyun korumasına ne dersin? Zira kırılması zor.
mustaine dedi: Daha iyisi yok ki? Firmalar kötünün iyisi olarak kullanmaya devam edecektir diye düşünüyorum. Yeni bir sistemin de hemen geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ait oyun korumasına ne dersin? Zira kırılması zor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #15 Nakerosu dedi: Rockstar Games ait oyun korumasına ne dersin? Zira kırılması zor. Genişletmek için tıkla... O zaman Rockstar Games efendimiz neden Denuvo kullandı Red Dead Redemption 2'de. Kendi korumasını kullansaymış.
Nakerosu dedi: Rockstar Games ait oyun korumasına ne dersin? Zira kırılması zor. Genişletmek için tıkla... O zaman Rockstar Games efendimiz neden Denuvo kullandı Red Dead Redemption 2'de. Kendi korumasını kullansaymış.
Steel16 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 287 24 Ekim 2020 #16 MoonDrag dedi: Oyunları koruyormuş güyya. Korsanı olmayan bir tane oyun söylesene. Yok. Baş çavuşun eşeği misali oturup dursunlar firmalarında. Yakında şutlanırlar. Genişletmek için tıkla... Fifa 20 korsanı çıkmadı
MoonDrag dedi: Oyunları koruyormuş güyya. Korsanı olmayan bir tane oyun söylesene. Yok. Baş çavuşun eşeği misali oturup dursunlar firmalarında. Yakında şutlanırlar. Genişletmek için tıkla... Fifa 20 korsanı çıkmadı
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.497 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2020 #17 Oyunların internet zorunluluğu daha kaliteli fakat biraz daha sinir bozucu bir önlem sanırım.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Ekim 2020 #18 mustaine dedi: O zaman Rockstar Games efendimiz neden Denuvo kullandı Red Dead Redemption 2'de. Kendi korumasını kullansaymış. Genişletmek için tıkla... RDR 2 Denuvo kullanmadı ki? Kendi ait koruması zaten. Denuvo olsaydı 2 ayda kırılırdı. Bak 1 yıl sürdü.
mustaine dedi: O zaman Rockstar Games efendimiz neden Denuvo kullandı Red Dead Redemption 2'de. Kendi korumasını kullansaymış. Genişletmek için tıkla... RDR 2 Denuvo kullanmadı ki? Kendi ait koruması zaten. Denuvo olsaydı 2 ayda kırılırdı. Bak 1 yıl sürdü.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 26 Ekim 2020 #19 Hayır. Her seferinde birbirini kovalayacaklar. Biri kıracak, birisi inceleyip tekrar güçlendirecek. Daha sonra tekrar kırılacak, tekrar güçlendirilecek... Tarih boyunca böyle oldu. Ya da ideolojiler değişecek, insanlar yazılım kırmayı bırakacaklar.
Hayır. Her seferinde birbirini kovalayacaklar. Biri kıracak, birisi inceleyip tekrar güçlendirecek. Daha sonra tekrar kırılacak, tekrar güçlendirilecek... Tarih boyunca böyle oldu. Ya da ideolojiler değişecek, insanlar yazılım kırmayı bırakacaklar.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.152 Çözümler 9 Yer Saratov 26 Ekim 2020 #20 LAglace dedi: Online sistemi sanırım Denuvo'dan daha güvenli Ya da online oyunları kırmaya uğraşmıyorlar, bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sea Of Thieves'de Online tabanlı, ama kırıldı.
LAglace dedi: Online sistemi sanırım Denuvo'dan daha güvenli Ya da online oyunları kırmaya uğraşmıyorlar, bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sea Of Thieves'de Online tabanlı, ama kırıldı.