3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 19 Ekim 2020 #11 TechnoFerres dedi: Yok hocam oyun taş gibi zaten ben onu kastetmedim. Rdr 2 kırılsa bile oyunu korsan oynayacakların bilgisayarı kaldırmaz diye kasmamışlardır. Genişletmek için tıkla... Mesele zenginden alıp fakire dağıtmak mı; yoksa oyunu kırıp, ismini duyurup, ego tatmin etmek mi tartışılır. Ben kasma sorunu yüzünden kırmak istemediklerini düşünmüyorum açıkçası. Son düzenleme: 19 Ekim 2020
TechnoFerres dedi: Yok hocam oyun taş gibi zaten ben onu kastetmedim. Rdr 2 kırılsa bile oyunu korsan oynayacakların bilgisayarı kaldırmaz diye kasmamışlardır. Genişletmek için tıkla... Mesele zenginden alıp fakire dağıtmak mı; yoksa oyunu kırıp, ismini duyurup, ego tatmin etmek mi tartışılır. Ben kasma sorunu yüzünden kırmak istemediklerini düşünmüyorum açıkçası.
T TechnoFerres Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #12 334155 dedi: Mesele zenginden alıp fakire dağıtmak mı; yoksa oyunu kırıp, ismini duyurup, ego tatmin etmek mi tartışılır. Ben kasma sorunu yüzünden kırmak istemediklerini düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, optimizasyon baya sıkıntılı. Vavien. dedi: RDR2 uğraşılmayacak bir oyun değil. Anlık olarak uğraşılıp uğraşılmadığına dair bir şey diyemem ama denenmiş olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Rdr 2 kırıldı hocam Son düzenleme: 23 Ekim 2020
334155 dedi: Mesele zenginden alıp fakire dağıtmak mı; yoksa oyunu kırıp, ismini duyurup, ego tatmin etmek mi tartışılır. Ben kasma sorunu yüzünden kırmak istemediklerini düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, optimizasyon baya sıkıntılı. Vavien. dedi: RDR2 uğraşılmayacak bir oyun değil. Anlık olarak uğraşılıp uğraşılmadığına dair bir şey diyemem ama denenmiş olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Rdr 2 kırıldı hocam