Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 PES oynayacakken ''Bu değişikliğin yapılmasına izin veriyor musunuz?'' denen seçeneğe evet dedim ama Denunov diye bir şeymiş bu. Nedir acaba?
PES oynayacakken ''Bu değişikliğin yapılmasına izin veriyor musunuz?'' denen seçeneğe evet dedim ama Denunov diye bir şeymiş bu. Nedir acaba?
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #11 Alina Nikitina dedi: Denuvo virusten ziyade oyun firmalarına anti-cheat hizmeti verdiği gibi aynı zamanda kopya koruma hizmeti de veriyor. Genişletmek için tıkla... Kopya koruma nedir? Artı 0 Eksi
Alina Nikitina dedi: Denuvo virusten ziyade oyun firmalarına anti-cheat hizmeti verdiği gibi aynı zamanda kopya koruma hizmeti de veriyor. Genişletmek için tıkla... Kopya koruma nedir?
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 Nanooo dedi: Kopya koruma nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun crackmi diye kontrol ediyor. Artı 0 Eksi
Emir77777 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #13 Nanooo dedi: Kopya koruma nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şeyide anla be kardeşim. Bana ne faydası olacak diyeceğine google yaz, bak virüs olmadığı yazıyor. İnanmıyorsan git virüs taraması yap. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Kopya koruma nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şeyide anla be kardeşim. Bana ne faydası olacak diyeceğine google yaz, bak virüs olmadığı yazıyor. İnanmıyorsan git virüs taraması yap.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #14 Emir77777 dedi: Bir şeyide anla be kardeşim. Bana ne faydası olacak diyeceğine Google yaz, bak virüs olmadığı yazıyor. İnanmıyorsan git virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... 1 sene geçmiş hocam yazmana ne gerek var Artı 0 Eksi
Emir77777 dedi: Bir şeyide anla be kardeşim. Bana ne faydası olacak diyeceğine Google yaz, bak virüs olmadığı yazıyor. İnanmıyorsan git virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... 1 sene geçmiş hocam yazmana ne gerek var
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #15 Nanooo dedi: 1 sene geçmiş hocam yazmana ne gerek var Genişletmek için tıkla... Ne ara 1 sene geçmiş hocam zaman bayağı hizlı geciyor. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: 1 sene geçmiş hocam yazmana ne gerek var Genişletmek için tıkla... Ne ara 1 sene geçmiş hocam zaman bayağı hizlı geciyor.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #16 TombulTux dedi: Ne ara 1 sene geçmiş hocam zaman bayağı hizlı geciyor. Genişletmek için tıkla... Ben unuttum bile doğrusu pek artık oyun oynadığım söylenemez son 4 ayda 1 kere aktif olmuşum. Artı 0 Eksi
TombulTux dedi: Ne ara 1 sene geçmiş hocam zaman bayağı hizlı geciyor. Genişletmek için tıkla... Ben unuttum bile doğrusu pek artık oyun oynadığım söylenemez son 4 ayda 1 kere aktif olmuşum.
A alissko Yoctopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #17 Bende de pes girecekken bu soruyu. Sordu bende evet dedim. Bunu indirmiş. Silsem bilgisayara bir şey olur mu? Artı 0 Eksi
Bende de pes girecekken bu soruyu. Sordu bende evet dedim. Bunu indirmiş. Silsem bilgisayara bir şey olur mu?
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #18 alissko dedi: Bende de pes girecekken bu soruyu. Sordu bende evet dedim. Bunu indirmiş. Silsem bilgisayara bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama pese girerseniz tekrar indirir çünkü o anti hile sistemi Vanguard gibi. Artı 0 Eksi
alissko dedi: Bende de pes girecekken bu soruyu. Sordu bende evet dedim. Bunu indirmiş. Silsem bilgisayara bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama pese girerseniz tekrar indirir çünkü o anti hile sistemi Vanguard gibi.