Selamlar, CarrefourSA ve Migros gibi büyük zincir marketlerden alınabileceğini biliyorum ancak biliyorsunuz ki insanlar hep sıkıyor ve deniyorlar o ürünleri. Ben hiç kullanılmamış, tamamen dolu olmasını istiyorum ve genellikle bu tarz zincir marketlerde bunu bulmak çok zor. İnternetten almak istesem minimum 2 ürün satıyorlar, bazıları 4'lü paket satıyor. Nasıl güvenilir bir şekilde satın alabilirim ben bunu? Destek için teşekkürler.
Selamlar, CarrefourSA ve Migros gibi büyük zincir marketlerden alınabileceğini biliyorum ancak biliyorsunuz ki insanlar hep sıkıyor ve deniyorlar o ürünleri. Ben hiç kullanılmamış, tamamen dolu olmasını istiyorum ve genellikle bu tarz zincir marketlerde bunu bulmak çok zor.
Yani hocam bilemiyorum en son 1 sene önce bayağı büyük bir marketten almıştım bir sürü stok vardı, en temizinden almıştım hala bitmedi mübarek. 1 tane kaldıysa yapacak bir şey yok gibi
Bir ara Gratis'ten almıştım ve kullanımı imkansız kılacak kadar basit bir şekilde bantlanmisti. Bant sokulse izi kalırdı.
Tüm markalar bantlı mi diye kontrol etmedim.