Garudaa Centipat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Merhaba, Ben deodorant önernemenizi istiyorum. Daha önce Blade kullandım sevmedim Yaz kokusu bir deodarant istiyorum.
Merhaba, Ben deodorant önernemenizi istiyorum. Daha önce Blade kullandım sevmedim Yaz kokusu bir deodarant istiyorum.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Axe, Nivea kokuları fena olmuyor.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 1 Haziran 2022 #3 Garudaa dedi: Merhaba, Ben deodorant önernemenizi istiyorum. Daha önce Blade kullandım sevmedim Yaz kokusu bir deodarant istiyorum. Genişletmek için tıkla... Axe Black Deodorant aşırı güzel.
Garudaa dedi: Merhaba, Ben deodorant önernemenizi istiyorum. Daha önce Blade kullandım sevmedim Yaz kokusu bir deodarant istiyorum. Genişletmek için tıkla... Axe Black Deodorant aşırı güzel.
L lolladin Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 8x4 iyidir, ter kokusunu yok eder. Fresh güzel kokularıda var.
Garudaa Centipat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 Acaba modelle birlikte önerebilir misiniz? Bir de axe önerme şansınız var mı?
L lolladin Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #6 Garudaa dedi: Acaba modelle birlikte önerebilir misiniz? Bir de axe önerme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... axe dark temptation ( cikolatali gibi guzel bence)
Garudaa dedi: Acaba modelle birlikte önerebilir misiniz? Bir de axe önerme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... axe dark temptation ( cikolatali gibi guzel bence)
Mr246 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 299 Yer İstanbul 1 Haziran 2022 #7 Nivea'nın roll on deodorantları çok etkili ve uzun süre gidiyor. Ucuz alternatifler kısa sürede biterken Nivea daha pahalı olmasına rağmen sürme sayısı/fiyat bakımından açık ara daha hesaplı oluyor.
Nivea'nın roll on deodorantları çok etkili ve uzun süre gidiyor. Ucuz alternatifler kısa sürede biterken Nivea daha pahalı olmasına rağmen sürme sayısı/fiyat bakımından açık ara daha hesaplı oluyor.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 1 Haziran 2022 #8 Dove'un stickleri gayet iyi. https://www.hepsiburada.com/dove-men-care-invisible-dry-50-ml-pm-sgnivea697265
Dove'un stickleri gayet iyi. https://www.hepsiburada.com/dove-men-care-invisible-dry-50-ml-pm-sgnivea697265