7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #11 Slazenger active sports var bende gayet güzel hocam.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 11 Nisan 2025 #12 berat bilen dedi: rexona shower fresh Genişletmek için tıkla... Kokusunu açıklayabilirmisiniz, ne hissettiriyor size? 790140 dedi: Slazenger active sports var bende gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, güzel bir deodorant ama fazla yaygın mı yolda sokakta rastlıyor musun?
berat bilen dedi: rexona shower fresh Genişletmek için tıkla... Kokusunu açıklayabilirmisiniz, ne hissettiriyor size? 790140 dedi: Slazenger active sports var bende gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, güzel bir deodorant ama fazla yaygın mı yolda sokakta rastlıyor musun?
7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #14 Warn dedi: Kokusunu açıklayabilir misiniz, ne hissettiriyor size? Evet, güzel bir deodorant ama fazla yaygın mı yolda sokakta rastlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla yaygın değil ben de bilmiyordum fakat gezinirken aldım kokusu gayet güzel ve kalıcı.
Warn dedi: Kokusunu açıklayabilir misiniz, ne hissettiriyor size? Evet, güzel bir deodorant ama fazla yaygın mı yolda sokakta rastlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla yaygın değil ben de bilmiyordum fakat gezinirken aldım kokusu gayet güzel ve kalıcı.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 11 Nisan 2025 #15 UAU dedi: Jagler Hero. Genişletmek için tıkla... Kokusunu açıklayabilirmisiniz, size ne hissettiriyor koklayınca?
UAU dedi: Jagler Hero. Genişletmek için tıkla... Kokusunu açıklayabilirmisiniz, size ne hissettiriyor koklayınca?
kyz3n Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #16 Warn dedi: Baharat kokusu çok yoğun mu? Bir de kokusunu açıklayabilirmisin, sana ne hissettiriyor? Genişletmek için tıkla... Baharat kokmuyor, tatlı bir kokusu var. Nasıl açıklayabilirim tam bilmiyorum ama en yakın armuta benzetebilirim.
Warn dedi: Baharat kokusu çok yoğun mu? Bir de kokusunu açıklayabilirmisin, sana ne hissettiriyor? Genişletmek için tıkla... Baharat kokmuyor, tatlı bir kokusu var. Nasıl açıklayabilirim tam bilmiyorum ama en yakın armuta benzetebilirim.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 11 Nisan 2025 #17 kyz3n dedi: Baharat kokmuyor, tatlı bir kokusu var. Nasıl açıklayabilirim tam bilmiyorum ama en yakın armuta benzetebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım, mağazalarda görürsem denerim. Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim özellikle erkeksi, karanlık, derin kokular olursa iyi olur.
kyz3n dedi: Baharat kokmuyor, tatlı bir kokusu var. Nasıl açıklayabilirim tam bilmiyorum ama en yakın armuta benzetebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım, mağazalarda görürsem denerim. Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim özellikle erkeksi, karanlık, derin kokular olursa iyi olur.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #18 Slazenger gold deodorantı öneririm. Dosya Ekleri 1744471582913.png 1 MB · Görüntüleme: 23
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 12 Nisan 2025 #19 tavuk_sevdalısı dedi: Slazenger gold deodorantı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum zaten ama yaygın olmasından korkuyorum. Çok yaygın mı?
tavuk_sevdalısı dedi: Slazenger gold deodorantı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum zaten ama yaygın olmasından korkuyorum. Çok yaygın mı?
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #20 Warn dedi: Bunu düşünüyorum zaten ama yaygın olmasından korkuyorum. Çok yaygın mı? Genişletmek için tıkla... Bence yaygındır. Daha geçen gün arakadaşım deodorantının markası ne diye sordu bunu önerdim.
Warn dedi: Bunu düşünüyorum zaten ama yaygın olmasından korkuyorum. Çok yaygın mı? Genişletmek için tıkla... Bence yaygındır. Daha geçen gün arakadaşım deodorantının markası ne diye sordu bunu önerdim.