Deodorant önerisi

ter kokusunu kesinlikle önlemiyor ve max 30dk boyunca güzel koku veriyor.

bu arada siparişin hemen elinde olmasını istiyorsan amazon prime ile ertesi gün hemen gönderiyorlar ben öyle alıyorum

Ayrıca stick dedorant istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle alüminyum olmayanalrdan almalısın. Old Spice markasının bir ürününde yoktu kapak üzerinde yazıyor. İyi sonuç veriyor.
alüminyum olmayanlar daha sağlıklı ama hiç işe yaramıyorlar ya, tek yaptıkları şey koku vermek

Hepsini denedim Old Spice markalı olanların. Sadece Wolfthorn 'un stick olanını(mum) öneririm. Kokuyu engelliyor ve turunçgil bir kokusu var, güzel yani.

Siz ne önerirsiniz?
yani sadece mezuniyet için kullanacaksan sprey şeklinde alman daha mantıklı, ama günlük olarak kullanacaksan kesinlikle roll-on veya stick şeklinde almalısın, ilk sayfada atılan clinical protection teri tamamen önlüyor ama içinde alüminyum var

Hocam alimünyumu felan salla. Güzel koksun terletmesin yeter. Hangisi daha kalıcı stick mi sprey mi. 4 5 saat sürer mezuniyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…