FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2022 #1 Banyodan çıkınca deodarant sıktım. Ama 30 saniye sonra falan bir baktım ki koltuk altımdan beyaz bir toz dökülüyor. Bu nasıl olabilir? Deodarantı çalkalamamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
Banyodan çıkınca deodarant sıktım. Ama 30 saniye sonra falan bir baktım ki koltuk altımdan beyaz bir toz dökülüyor. Bu nasıl olabilir? Deodarantı çalkalamamıştım.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #2 Hocam çıktığınız gibi niye deodarant sıktınız ki? Büyük ihtimal çalkalamadığınızdan bu arada.
RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 ReyuM dedi: Hocam çıktığınız gibi niye deodarant sıktınız ki? Büyük ihtimal çalkalamadığınızdan bu arada. Genişletmek için tıkla... Koltuk altının kokmaması ve ferah kalması için sıkılır ama yüksek ihtimal arkadaşın dediği gibi çalkalamadığınız içindir.
ReyuM dedi: Hocam çıktığınız gibi niye deodarant sıktınız ki? Büyük ihtimal çalkalamadığınızdan bu arada. Genişletmek için tıkla... Koltuk altının kokmaması ve ferah kalması için sıkılır ama yüksek ihtimal arkadaşın dediği gibi çalkalamadığınız içindir.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #4 RETGEX dedi: Koltuk altının kokmaması ve ferah kalması için sıkılır ama yüksek ihtimal arkadaşın dediği gibi çalkalamadığınız içindir. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni çıkmış hocam neyi kokacak? Ben de biliyorum deodarantın ne amaçla kullanıldığını.
RETGEX dedi: Koltuk altının kokmaması ve ferah kalması için sıkılır ama yüksek ihtimal arkadaşın dediği gibi çalkalamadığınız içindir. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni çıkmış hocam neyi kokacak? Ben de biliyorum deodarantın ne amaçla kullanıldığını.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 31 Temmuz 2022 #5 ReyuM dedi: Hocam çıktığınız gibi niye deodarant sıktınız ki? Genişletmek için tıkla... Vücut temizken sıkılması gerekli ki temiz kalsın ama tabi bi ıslaklığın vs geçmesi lazım sıkmak için.
ReyuM dedi: Hocam çıktığınız gibi niye deodarant sıktınız ki? Genişletmek için tıkla... Vücut temizken sıkılması gerekli ki temiz kalsın ama tabi bi ıslaklığın vs geçmesi lazım sıkmak için.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #6 TENSES dedi: Vücut temizken sıkılması gerekli ki temiz kalsın ama tabi bi ıslaklığın vs geçmesi lazım sıkmak için. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler umarım arkadaş sizin dediğiniz olay için sıkmıştır.
TENSES dedi: Vücut temizken sıkılması gerekli ki temiz kalsın ama tabi bi ıslaklığın vs geçmesi lazım sıkmak için. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler umarım arkadaş sizin dediğiniz olay için sıkmıştır.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.294 Çözümler 13 31 Temmuz 2022 #7 Konuyla ilgili pek bilgim yok ama kullanılan deodorant pudralı olabilir mi? Öyle bir şeyler duymuştum, sadece fikir yürüttüm.
Konuyla ilgili pek bilgim yok ama kullanılan deodorant pudralı olabilir mi? Öyle bir şeyler duymuştum, sadece fikir yürüttüm.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2022 #8 shush dedi: Konuyla ilgili pek bilgim yok ama kullanılan deodorant pudralı olabilir mi? Öyle bir şeyler duymuştum, sadece fikir yürüttüm. Genişletmek için tıkla... Deodorant pudralı.
shush dedi: Konuyla ilgili pek bilgim yok ama kullanılan deodorant pudralı olabilir mi? Öyle bir şeyler duymuştum, sadece fikir yürüttüm. Genişletmek için tıkla... Deodorant pudralı.
RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #9 ReyuM dedi: Zaten yeni çıkmış hocam neyi kokacak? Ben de biliyorum deodarantın ne amaçla kullanıldığını. Genişletmek için tıkla... Normalde duştan çıktığınızda yaz ayında 15 20dk da koltuk altı koku yapar ama deodarant sıktığınızda 2-3 saat koltuk altını ferah ve kokusuz tutar.
ReyuM dedi: Zaten yeni çıkmış hocam neyi kokacak? Ben de biliyorum deodarantın ne amaçla kullanıldığını. Genişletmek için tıkla... Normalde duştan çıktığınızda yaz ayında 15 20dk da koltuk altı koku yapar ama deodarant sıktığınızda 2-3 saat koltuk altını ferah ve kokusuz tutar.