asrinfindiks Femtopat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #11 Yıllardır yaşıyorum tecrübelerimi aktarabilirim Yıllardır bu sorunu yaşıyorum tecrübelerimizi birbirimize aktarabilirim insta asrinfindiks
Yıllardır yaşıyorum tecrübelerimi aktarabilirim Yıllardır bu sorunu yaşıyorum tecrübelerimizi birbirimize aktarabilirim insta asrinfindiks
Bir6 Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 126 26 Şubat 2024 #12 @yucewalden bende de şu sıralar hele ki akşam saatleri acayip derecede oluyor ve uzun sürüyor.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Şubat 2024 #13 Bir6 dedi: @yucewalden bende de şu sıralar hele ki akşam saatleri acayip derecede oluyor ve uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Psikiyatriste git dostum farmakoloji bu işin mihenk taşı bence.
Bir6 dedi: @yucewalden bende de şu sıralar hele ki akşam saatleri acayip derecede oluyor ve uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Psikiyatriste git dostum farmakoloji bu işin mihenk taşı bence.
Bir6 Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 126 26 Şubat 2024 #14 @asrinfindiks mesela bu durumu yaşadığın anda neler yapıyorsun geçmesi için. @yucewalden ilerki zamanlarda kesin gitmeyi düşünüyorum, aldığın tedaviler az çok bir işe yaradı mı.
@asrinfindiks mesela bu durumu yaşadığın anda neler yapıyorsun geçmesi için. @yucewalden ilerki zamanlarda kesin gitmeyi düşünüyorum, aldığın tedaviler az çok bir işe yaradı mı.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Şubat 2024 #15 Bir6 dedi: @asrinfindiks mesela bu durumu yaşadığın anda neler yapıyorsun geçmesi için. @yucewalden ileriki zamanlarda kesin gitmeyi düşünüyorum, aldığın tedaviler az çok bir işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... İlaç kullandım farkındalık egzersizleri yaptım vesaire, işe yaradı diyebilirim.
Bir6 dedi: @asrinfindiks mesela bu durumu yaşadığın anda neler yapıyorsun geçmesi için. @yucewalden ileriki zamanlarda kesin gitmeyi düşünüyorum, aldığın tedaviler az çok bir işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... İlaç kullandım farkındalık egzersizleri yaptım vesaire, işe yaradı diyebilirim.
0ndrylmz Hectopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:13 #16 yucewalden dedi: İlaç kullandım farkındalık egzersizleri yaptım vesaire, işe yaradı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Konu üzerine yazıyorum, tamamen geçti mi sizce yoksa hala devam ediyor mu?
yucewalden dedi: İlaç kullandım farkındalık egzersizleri yaptım vesaire, işe yaradı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Konu üzerine yazıyorum, tamamen geçti mi sizce yoksa hala devam ediyor mu?