Depolama aygıtları nasıl sıfırlanır?

Elvyta

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
Galax Rtx 3050
ASRock A520M-HVS
Kingston Fury Beast 1x16
Dragos G-270FG 165hz 2ms
SSD veya HDD modeli
256GB SSD 1TB HDD
Öncelikle merhaba Windows 11 Pro cihazım var. Ben bu cihaza bilmediğim birkaç ayar yapıp geri alamadım. Uzun süredir de sıfırlamayı düşünüyordum, bu da işime geldi. Cihazımda 1 adet SSD ve 1 adet HDD var Windows SSD'ye kurulu durumda. Bu cihazda sadece SSD'yi sıfırlayabilir miyim ya da sıfırlamadan önce HDD'yi çıkartıp sıfırladığım zaman geri taktığımda Steam Epic Games'ya da diğer dosyalarda çakışma ya da algılamama sorunu olur mu? Veya bunu HDD'yi çıkartmadan yapabilmek için bildiğiniz bir program var mıdır? Yardımcı olur musunuz?

Sadece SSD sıfırlamak istiyorsan bir USB belleke en temizinden bir ISO dosyası hazırlayaksın boot menusunden ysb seciceksin sonra seni kurulum ekranında disklerin içindeki bilgileri silmen için bir Bolu'me atacak oradan sadece SSD içindeki verileri sileceksin HDD hiç dokunmayacaksın bu sayede C diski hem sıfırlanacak hem de yeni bir Windows kurulacak HDD verilerde silinmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…