Depolama birimi değişirse Windows silinir mi?

depoxx

Hectopat
Arkadaşlar benim 6 senelik HDD depolaması olan bir dizüstü bilgisayarım var. Artık HDD çok yavaş kalıyor. Her şey geç yükleniyor. HDD içinde orijinal Windows 10 var. Ben bu HDD'yi çıkartıp yerine SATA SSD taksam ve tekrar Windows 10 kursam Windows'um orijinal olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anahtar varsa evet gene orijinal olur eğer OEM ise bende de öyleydi SSD taktım hiç sormadı bile direk algıladı.

Benim bildiğim laptoplarda Windows keyi anakarta entegre oluyor yani her formatta otomotaik etkinleştiriyor zaten. Eğer key isterse laptopunuzun alt tarafında key yazan bir bölüm olması lazım bir sorun olmz yani.

Anahtar varsa evet gene orijinal olur eğer OEM ise bende de öyleydi SSD taktım hiç sormadı bile direk algıladı.

Ürün anahtarı bende yok fakat bilgisayarı ilk aldığımda ürün anahtarı girilmiş olarak bana verildi yani Windows kurulu şekilde aldım.

Ürün anahtarı bende yok fakat bilgisayarı ilk aldığımda ürün anahtarı girilmiş olarak bana verildi yani Windows kurulu şekilde aldım.

O zaman OEM'dir zaten çoğu laptop OEM oluyor gene de bakmak isterseniz CMD'ye slmgr -dli
Yazın bir pencere açılır orada yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…