tarathielofficial Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 SSD ve HDD gerekli değil. Oyun oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.266 Makaleler 5 Çözümler 20 31 Temmuz 2023 #2 İkinci elden RX6600 sistemlere bakın.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 31 Temmuz 2023 #3 Bu fiyata sıfır olarak anca R5 5600G sistem alırsınız, o da oyun için nereye kadar yani... AAA oyunlarda akıcı deneyim yaşatmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem çok uygun ₺12.800'ye. Alırsınız SSD'yi satarsınız.
Bu fiyata sıfır olarak anca R5 5600G sistem alırsınız, o da oyun için nereye kadar yani... AAA oyunlarda akıcı deneyim yaşatmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem çok uygun ₺12.800'ye. Alırsınız SSD'yi satarsınız.
tarathielofficial Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Caner Uncu dedi: Bu fiyata sıfır olarak anca R5 5600G sistem alırsınız, o da oyun için nereye kadar yani... AAA oyunlarda akıcı deneyim yaşatmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem çok uygun ₺12.800'ye. Alırsınız SSD'yi satarsınız. Genişletmek için tıkla... Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor.
Caner Uncu dedi: Bu fiyata sıfır olarak anca R5 5600G sistem alırsınız, o da oyun için nereye kadar yani... AAA oyunlarda akıcı deneyim yaşatmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem çok uygun ₺12.800'ye. Alırsınız SSD'yi satarsınız. Genişletmek için tıkla... Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 31 Temmuz 2023 #5 tarathielofficial dedi: Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Topla bakayım tek tek kaç lira çıkıyor. Bilmeden yorum yapmayın. Ki zaten bu toplama, marka bilgisayar değil. Tek tek topla aynı parçaları, 16 bin liradan aşağı çıkmaz. Kampanyalı sistem, 12.800 TL'ye satılıyor. Abuk subuk marka bilgisayarlarla karıştırma. Attığım sistemi 12.800 TL'den daha ucuza topla parça parça, o sistemi sana ben alacağım. Sözüm söz.
tarathielofficial dedi: Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Topla bakayım tek tek kaç lira çıkıyor. Bilmeden yorum yapmayın. Ki zaten bu toplama, marka bilgisayar değil. Tek tek topla aynı parçaları, 16 bin liradan aşağı çıkmaz. Kampanyalı sistem, 12.800 TL'ye satılıyor. Abuk subuk marka bilgisayarlarla karıştırma. Attığım sistemi 12.800 TL'den daha ucuza topla parça parça, o sistemi sana ben alacağım. Sözüm söz.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 31 Temmuz 2023 #6 tarathielofficial dedi: Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yanlış. Kendiniz teker teker hesaplayın. Daha pahalıya denk gelecektir.
tarathielofficial dedi: Ben toplama istemiştim bunların üstüne fazladan para konuluyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yanlış. Kendiniz teker teker hesaplayın. Daha pahalıya denk gelecektir.
tarathielofficial Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 Caner Uncu dedi: Alakası yok. Topla bakayım tek tek kaç lira çıkıyor. Bilmeden yorum yapmayın. Ki zaten bu toplama, marka bilgisayar değil. Tek tek topla aynı parçaları, 16 bin liradan aşağı çıkmaz. Kampanyalı sistem, 12.800 TL'ye satılıyor. Abuk subuk marka bilgisayarlarla karıştırma. Attığım sistemi 12.800 TL'den daha ucuza topla parça parça, o sistemi sana ben alacağım. Sözüm söz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım sistem toplamak, onların üstüne kar konuluyor.
Caner Uncu dedi: Alakası yok. Topla bakayım tek tek kaç lira çıkıyor. Bilmeden yorum yapmayın. Ki zaten bu toplama, marka bilgisayar değil. Tek tek topla aynı parçaları, 16 bin liradan aşağı çıkmaz. Kampanyalı sistem, 12.800 TL'ye satılıyor. Abuk subuk marka bilgisayarlarla karıştırma. Attığım sistemi 12.800 TL'den daha ucuza topla parça parça, o sistemi sana ben alacağım. Sözüm söz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım sistem toplamak, onların üstüne kar konuluyor.
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 tarathielofficial dedi: Hocam benim amacım sistem toplamak, onların üstüne kar konuluyor. Genişletmek için tıkla... Bazı alışveriş sitelerinde bazı markalar koyuyor üstüne bunlar zaten hazır kampanyalı sistemler.
tarathielofficial dedi: Hocam benim amacım sistem toplamak, onların üstüne kar konuluyor. Genişletmek için tıkla... Bazı alışveriş sitelerinde bazı markalar koyuyor üstüne bunlar zaten hazır kampanyalı sistemler.