Herkese iyi günler. Taşınabilir SSD fiyatları biraz yüksek ve açıkçası o kadar para vermek istemiyorum. Sadece taşıma ve depolama amaçlı kullanacağım 1TB SSD arıyorum önerisi olan var mı?
M.2 SSD düşünmüyorum çünkü düşme ihtimali vs. olursa çok güven vermiyor bana, sağlamlık esas olmalı, HDD alacaktım o yüzden vazgeçtim SATA SSD düşünüyorum. Yanında da kutu olarak orico marka düşündüm kutuya Type-C PC'ye USB şeklinde girecek universal olması açısından, her cihazda hala Type-C yok sıkıntı olmaması açısından. Orico'nun hem hızı hem fiyatı çok iyi geldi baktığım model de 6 TB disk desteği var.
Araştırmalarıma göre 3 model var 2 bin lira civarında, sizce hangisi alınır ya da o fiyat bandına daha iyisi var mıdır?
Kioxia Exceria 960 GB SATA 3D SSD 555-540
WD Green 1 TB SATA SSD 545-465
SanDisk SSD Plus 1 TB 535-350
Alacağım SSD kutusu da bu;
www.teknostore.com
Düşmeye, darbeye karşı da dayanıklı oluşu çok iyi bence.
M.2 SSD düşünmüyorum çünkü düşme ihtimali vs. olursa çok güven vermiyor bana, sağlamlık esas olmalı, HDD alacaktım o yüzden vazgeçtim SATA SSD düşünüyorum. Yanında da kutu olarak orico marka düşündüm kutuya Type-C PC'ye USB şeklinde girecek universal olması açısından, her cihazda hala Type-C yok sıkıntı olmaması açısından. Orico'nun hem hızı hem fiyatı çok iyi geldi baktığım model de 6 TB disk desteği var.
Araştırmalarıma göre 3 model var 2 bin lira civarında, sizce hangisi alınır ya da o fiyat bandına daha iyisi var mıdır?
Kioxia Exceria 960 GB SATA 3D SSD 555-540
WD Green 1 TB SATA SSD 545-465
SanDisk SSD Plus 1 TB 535-350
Alacağım SSD kutusu da bu;
Orico Type-C 6Gbps USB3.1 Gen1 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Beyaz
Orico Type-C 6Gbps USB3.1 Gen1 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Beyaz
Düşmeye, darbeye karşı da dayanıklı oluşu çok iyi bence.