Depolama niye gereksiz yere dolu görünür?

tamerr_61

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Ideapad Slim 3
Frisby G1510B 7.1
Claw's Gaming Titan 1X
Laptopumda 512 GB'lık SSD bulunuyor. Bunun içinde oyun olarak Valorant (52 GB), Forza Horizon 4 (79GB), supermarket together (5GB) oyunları var. Ve video, fotoğraf, belge yok. İndirilenler kısmı da bomboş sadece mantıken oyun var ama 476 GB'ın ortalama 380GB'ı dolu gözüküyor. Nedir bunun sebebi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem dosyaları var. Temp dosyaları falan birikmiştir. Ccleaner gibi program indirin derdim ama kendin yap veya Windows disk temizleyici çalıştır. C diskinde temp bölümü var. Onun içini direk temizle. Birde users bölümünde kendi adına sahip dosyanın altında appdata local bölümündeki temp klasörünün içini temizle.

Eğer detaylı boyut bilgisi istiyorsan windirstat indir.

Hocam onu biliyorum Win+R ile çalıştır komutundan "%temp%" komutu ile içindekileri sildiğimde max. 10GB gidiyor. Ama o dediğin Ccleaner'ı deneyeceğim teşekkürler iyi akşamlar

Hocam onu biliyorum Win+R ile çalıştır komutundan "%temp%" komutu ile içindekileri sildiğimde max. 10GB gidiyor. Ama o dediğin Ccleaner'ı deneyeceğim teşekkürler iyi akşamlar
Hocam windirstat ile hangi klasör dosya kaç gb onu gösteriyor. Büyükten küçüğe sıralıyor. Ben bunu kullanarak gizli temp ve cache dosyaları buldum. Unuttuğum büyük boyutlu dosyaları buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…