Merhaba arkadaşlar. 512 GB M.2 SSD bulunmakta bende. Fakat yetmiyor. 1TB'ya da 500GB bir tane daha depolama almam gerekiyor. İçine sadece oyun vb. şeyler bulunacak. Fakat hard disk oyunlarda FPS kaybı filan yapıyor diye duydum. O yüzden kararsız kaldım. Sizce SSD mi almalıyım yoksa hard disk mi?
Merhaba arkadaşlar. 512 GB M.2 SSD bulunmakta bende. Fakat yetmiyor. 1TB'ya da 500GB bir tane daha depolama almam gerekiyor. İçine sadece oyun vb. şeyler bulunacak. Fakat hard disk oyunlarda FPS kaybı filan yapıyor diye duydum. O yüzden kararsız kaldım. Sizce SSD mi almalıyım yoksa hard disk mi?
En ucuz Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yine bilindik bir marka gorunce butun urunlerini iyi diye oneren bir arkadasimiz. Hocam her zaman diyorum markaya degil modele bakilmali guzel marka olmasina ragmen ürün kronik sorunlu belki? Bilmeden oneri yapmazsaniz sevinirim. Ya da ben boyle dusunuyorum diyebilirsiniz. Çok emin yaziyorsunuz cunku.