K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #1 SSD ve HDD kullanıyorum. Güç seçeneklerinden ayar yapmama rağmen HDD kafasına göre çalışıyor. Ayrıca bilgisayarı açarken açılmamasını, sadece işlem yaparken açılmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
SSD ve HDD kullanıyorum. Güç seçeneklerinden ayar yapmama rağmen HDD kafasına göre çalışıyor. Ayrıca bilgisayarı açarken açılmamasını, sadece işlem yaparken açılmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm VuruldunCikk 7 Ocak 2021 Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız.
Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ocak 2021 #2 Güç kablosunu sökebilirsin Artı 0 Eksi
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız.
KS KS K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #4 VuruldunCikk dedi: Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam çevrimiçi diye bir seçenek bulamadım. Emre1234a dedi: Güç kablosunu sökebilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde kullanıyordum normalde. Şimdi bir proje için fotoğraf yüklemem gerekli. Artı 0 Eksi
VuruldunCikk dedi: Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Diske sağ tıklayıp çevrimdışına basın, işlem yapacağınız zaman çevrimiçi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam çevrimiçi diye bir seçenek bulamadım. Emre1234a dedi: Güç kablosunu sökebilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde kullanıyordum normalde. Şimdi bir proje için fotoğraf yüklemem gerekli.
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 kqqk13 dedi: Hocam çevrimiçi diye bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hani bende disk 0 yazıyor ya oraya sağ tıkla Artı 0 Eksi
kqqk13 dedi: Hocam çevrimiçi diye bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hani bende disk 0 yazıyor ya oraya sağ tıkla
KS KS K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #6 Hocam onu yaptım ama disk hala çalışıyor. Titreşimini elimi yaklaştırınca fark edebiliyorum. Artı 0 Eksi
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #7 Bilgisayarı yeniden başlatın Artı 0 Eksi