Depolama yerini değiştirme

SSD'ye Windows'u baştan kuracaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bilgisayarıma 256 GB SSD ve 1 TB HDD takılı. Ben SSD'de sadece Windows olsun istiyorum, indireceğim her şey ve kullanacağım her şey HDD'de olsun, kaydedilsin. Bunu nasıl yaparım?

Windows'u SSD'ye kurduktan sonra Steam gibi uygulamaları kurarken kurulum yerlerini değiştirebiliyorsan değiştirirsin (değişmeyenler oluyor),indirmeler ise Chrome üzerinden indirilenleri değiştirebiliyorsun Steam, Epic gibi şeylerin ise indirme yerlerini seçebilirsin.

SSD'ye Windows'u baştan kuracaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun da videosunu yapmışlar ya helal olsun 😅

Windows zaten SSD'ye kurulu fakat program dosyaları gibi orijinal dosyaları taşımanın yolu yok mu?

Yani programı kurarken sana nereye kurulsun diye sorduğunda HDD seçmen yeterli olacak ama şu anda kurulu programları taşımanın yolu yok veya ben bilmiyorum çünkü o programların dosyalarını şimdi HDD'ye taşırsan uygulamayı açarken hata verecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı