E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Dostlar görselde olduğu gibi gizli bir 6 GB kayıp nerede bilmiyorum. Sizce nerede bulabilirim? eSupport'u bir ara formata yollamıştım, bilgisayarı geldiğinde içinde yüklüydü sonra ben bir kere sıfırladım falan. Hala orada, silsem mi?
Dostlar görselde olduğu gibi gizli bir 6 GB kayıp nerede bilmiyorum. Sizce nerede bulabilirim? eSupport'u bir ara formata yollamıştım, bilgisayarı geldiğinde içinde yüklüydü sonra ben bir kere sıfırladım falan. Hala orada, silsem mi?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 17 Ağustos 2023 #2 TreeSize indirip cihazda hangi dosyaların ne kadar yer kullandığını görebilirsiniz hem belki kayıp alanı da neyin kullandığını görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
TreeSize indirip cihazda hangi dosyaların ne kadar yer kullandığını görebilirsiniz hem belki kayıp alanı da neyin kullandığını görebilirsiniz.
ThunderStruck Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monitoring Uzmanı 17 Ağustos 2023 #3 Gizli dosyaları görüntüleme seçeneğinin aktif olduğundan emin olup, belirttiğiniz klasöre tekrar girin. Belki görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Gizli dosyaları görüntüleme seçeneğinin aktif olduğundan emin olup, belirttiğiniz klasöre tekrar girin. Belki görebilirsiniz.