Depopark güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı?

Yusuf1818

Hectopat
Depopark güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı?

Arkadaşlar Akakçe'de parça araştırması yaparken çoğu ürünün en ucuzunun Depopark'da olduğunu gördüm. Acaba güvenilir midir?

Evet, güvenilir. Yakın zamanda ekran kartı aldım sorun çıkmadı.

n11'de mağazası da var.

Hocam bu linkten şikayetlere ulaşabilirsiniz, şikayetlerin çoğu kaldırılıp teşekkür edilmiş. Tabii şikayetlere göre güvenilirliği düşürmemiz doğru olmaz belki öyle bir firma değildir.

Ben 2-3 gün önce Mugen 5 aldım. Üründe 2X fan olduğunu gördüm, aradım sordum var dediler. Gelen içerikte 2.fan yoktu, macunda çıkmadı. Uğraşmak istemedim. İşlemci almıştım onda hiç sorun çıkmamıştı.

Atma işte o zehirli oku. Dünyanın en iyi firmasının bile şikayetvar.com üzerinde bir ton şikayeti vardır.

Tam ekran kartları zam yediği vakitte bu arkadaşlardan Amazon üzerinden ekran kartı siparişi verdim, bir sorun yaşamadım. Ertesi gün kargoya verdiler ve teslim aldım. O vakitte forumlarda parasını verip, siparişi iptal edilen ve zamlı fiyattan mal almak zorunda bırakılan çok insan görüp korkmuştum ama bu arkadaşlar öyle bir şey yapmadılar. Yerleri de sanırsam Konya'da.

Bir site var oradada fiyatlar çok ucuz teknolojigo.com ne kadar guvenilir Samsung A71 piyasada 3700 bu sitede 3200 TL civarlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…