Hocam bu linkten şikayetlere ulaşabilirsiniz, şikayetlerin çoğu kaldırılıp teşekkür edilmiş. Tabii şikayetlere göre güvenilirliği düşürmemiz doğru olmaz belki öyle bir firma değildir.
Depopark şikayet, iletişim, Depopark yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Depopark için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...
Ben 2-3 gün önce Mugen 5 aldım. Üründe 2X fan olduğunu gördüm, aradım sordum var dediler. Gelen içerikte 2.fan yoktu, macunda çıkmadı. Uğraşmak istemedim. İşlemci almıştım onda hiç sorun çıkmamıştı.
Hocam bu linkten şikayetlere ulaşabilirsiniz, şikayetlerin çoğu kaldırılıp teşekkür edilmiş. Tabii şikayetlere göre güvenilirliği düşürmemiz doğru olmaz belki öyle bir firma değildir.
Depopark şikayet, iletişim, Depopark yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Depopark için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...
Tam ekran kartları zam yediği vakitte bu arkadaşlardan Amazon üzerinden ekran kartı siparişi verdim, bir sorun yaşamadım. Ertesi gün kargoya verdiler ve teslim aldım. O vakitte forumlarda parasını verip, siparişi iptal edilen ve zamlı fiyattan mal almak zorunda bırakılan çok insan görüp korkmuştum ama bu arkadaşlar öyle bir şey yapmadılar. Yerleri de sanırsam Konya'da.