Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremlerden sonra bu uygulamayı indirdim. Benden her zaman tam konum izni istiyor. Bu izni vermeli miyim?
Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremlerden sonra bu uygulamayı indirdim. Benden her zaman tam konum izni istiyor. Bu izni vermeli miyim?
H halilben01 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 16,0 GB 2.90 GHz Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #2 Yani konumuna göre bir tespit yapabiliyor. Gereklidir yani
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 27 Şubat 2023 #3 Gizlilik politikası varsa atar mısınız? İnceleme yapayım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
yuhbaranhu2 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #4 Ne işe yarıyor hocam tam olarak uygulama?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.906 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Şubat 2023 #5 Beroski dedi: Gizlilik politikası varsa atar mısınız? İnceleme yapayım. Genişletmek için tıkla... Privacy Policy of Earthquake Network Earthquake Network collects some Personal Data from its Users. www.iubenda.com
Beroski dedi: Gizlilik politikası varsa atar mısınız? İnceleme yapayım. Genişletmek için tıkla... Privacy Policy of Earthquake Network Earthquake Network collects some Personal Data from its Users. www.iubenda.com
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 27 Şubat 2023 #6 Teru dedi: Privacy Policy of Earthquake Network Earthquake Network collects some Personal Data from its Users. www.iubenda.com Genişletmek için tıkla... Konum vs. onlar gayet normal, fakat kamera izni ve depolama iznini neden istediğini anlamadım. Kullanmak size kalmış tercih
Teru dedi: Privacy Policy of Earthquake Network Earthquake Network collects some Personal Data from its Users. www.iubenda.com Genişletmek için tıkla... Konum vs. onlar gayet normal, fakat kamera izni ve depolama iznini neden istediğini anlamadım. Kullanmak size kalmış tercih
Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #7 yuhbaranhu2 dedi: Ne işe yarıyor hocam tam olarak uygulama? Genişletmek için tıkla... Depremden birkaç saniye ònce bilgi veriyormuş.
yuhbaranhu2 dedi: Ne işe yarıyor hocam tam olarak uygulama? Genişletmek için tıkla... Depremden birkaç saniye ònce bilgi veriyormuş.
yuhbaranhu2 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 196 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #8 Boran55 dedi: Depremden birkaç saniye ònce bilgi veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu?
Boran55 dedi: Depremden birkaç saniye ònce bilgi veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #9 yuhbaranhu2 dedi: Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu uygulama telefonlar tarafından tespit edilen ivme ölçer verileri doğrultusunda uyarı veriyor. Bu mobil uygulamayı kullanan kullanıcıların telefonları ile bir deprem ağı kurulmuş. Google ise biraz daha farklı sanırım. Ben de kullanıyorum uygulamayı birkaç kez deprem uyarısı aldım fakat hiç hissetmedim çünkü 150-200 km uzaklıktaki depremlerdi. Bizim hissetmemiz için göksün taraflarında olması gerekiyor çünkü maraşla aramızda kuş uçuşu 40-50 km var. Uygulamada bir iki ayar yaptıktan sonra bildirimler iyileşti.
yuhbaranhu2 dedi: Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu uygulama telefonlar tarafından tespit edilen ivme ölçer verileri doğrultusunda uyarı veriyor. Bu mobil uygulamayı kullanan kullanıcıların telefonları ile bir deprem ağı kurulmuş. Google ise biraz daha farklı sanırım. Ben de kullanıyorum uygulamayı birkaç kez deprem uyarısı aldım fakat hiç hissetmedim çünkü 150-200 km uzaklıktaki depremlerdi. Bizim hissetmemiz için göksün taraflarında olması gerekiyor çünkü maraşla aramızda kuş uçuşu 40-50 km var. Uygulamada bir iki ayar yaptıktan sonra bildirimler iyileşti.
T tntfurkan Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 190 Yer Hatay 7 Mart 2023 #10 yuhbaranhu2 dedi: Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Google'nin deprem uyarısı sistemi çöp internet ve konumu açık olmasına rağmen 20 subattaki 6.4 depreme bile uyarı vermedi çoğunluk 6 şubat'ta deprem uyarısı bile gelmedi diyor.
yuhbaranhu2 dedi: Hocam Google'ın kendi sistemide aynı işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Google'nin deprem uyarısı sistemi çöp internet ve konumu açık olmasına rağmen 20 subattaki 6.4 depreme bile uyarı vermedi çoğunluk 6 şubat'ta deprem uyarısı bile gelmedi diyor.