Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 27 Nisan 2025 #21 hogwartscanavarı dedi: Aynıyız dostum. Sana da geçmiş olsun, sınavında başarılar dilerim. Iyi kötü bir yer kazanıp git bence İstanbul'dan. Köy de iş bulamayız ki hocam, şehir merkezine 26 km uzaklıkta. Evimiz köyde bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyosun tabii de en iyi üniversiteler iş imkanı İstanbul'da o yönü de var ama beni de memlekete gitme düşüncesi sarmadı değil.
hogwartscanavarı dedi: Aynıyız dostum. Sana da geçmiş olsun, sınavında başarılar dilerim. Iyi kötü bir yer kazanıp git bence İstanbul'dan. Köy de iş bulamayız ki hocam, şehir merkezine 26 km uzaklıkta. Evimiz köyde bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyosun tabii de en iyi üniversiteler iş imkanı İstanbul'da o yönü de var ama beni de memlekete gitme düşüncesi sarmadı değil.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Nisan 2025 #22 Katalonyayaslm dedi: Hocam doğru diyosun tabii de en iyi üniversiteler iş imkanı İstanbul'da o yönü de var ama beni de memlekete gitme düşüncesi sarmadı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam asgari ücret al yine de İstanbul dışında çalış ve oku.
Katalonyayaslm dedi: Hocam doğru diyosun tabii de en iyi üniversiteler iş imkanı İstanbul'da o yönü de var ama beni de memlekete gitme düşüncesi sarmadı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam asgari ücret al yine de İstanbul dışında çalış ve oku.