Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 11 Nisan 2023 #11 Aurora1 dedi: Benim öğrendiğim kadarıyla hâlâ açıklama yapılmamış Malatya'da ki Malatya depremde en çok hasar alan illerden. 1. dönemin aynen geçirilmesi planı konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Adana'da yaşıyorum da okula gitmek hem zorunlu değil hem öğrenciler düzgün ders görmedi. Umarım burada da öyle yaparlar.
Aurora1 dedi: Benim öğrendiğim kadarıyla hâlâ açıklama yapılmamış Malatya'da ki Malatya depremde en çok hasar alan illerden. 1. dönemin aynen geçirilmesi planı konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Adana'da yaşıyorum da okula gitmek hem zorunlu değil hem öğrenciler düzgün ders görmedi. Umarım burada da öyle yaparlar.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 11 Nisan 2023 #12 Lychnica0 dedi: Ben Adana'da yaşıyorum da okula gitmek hem zorunlu değil hem öğrenciler düzgün ders görmedi. Umarım burada da öyle yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sonuçta afet bölgesinde. Umarım öyle olur. Zaten açılan okullarda da daha çok diğer döneme hazırlama amacıyla eğitim veriliyor.
Lychnica0 dedi: Ben Adana'da yaşıyorum da okula gitmek hem zorunlu değil hem öğrenciler düzgün ders görmedi. Umarım burada da öyle yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sonuçta afet bölgesinde. Umarım öyle olur. Zaten açılan okullarda da daha çok diğer döneme hazırlama amacıyla eğitim veriliyor.