3 383505 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 311 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #11 swappyfx dedi: Kalmazsınız, gönlün rahat olsun. Geçmiş olsun ayrıca. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim atlatamadım travmayı hâlâ.Habire sallanıyor gibi oluyorum seneye Türkiye'den gidiyorum zaten isviçre'ye yerleşiyoruz .
swappyfx dedi: Kalmazsınız, gönlün rahat olsun. Geçmiş olsun ayrıca. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim atlatamadım travmayı hâlâ.Habire sallanıyor gibi oluyorum seneye Türkiye'den gidiyorum zaten isviçre'ye yerleşiyoruz .
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 26 Mayıs 2023 #12 Hocaların notları, sözlüleri ortalaman 50 üzeri olacak şekilde geçirir kalma yok normalde varsa da kalmazsın. Geçmiş olsun tekrardan hepimize. 383505 dedi: çok teşekkür ederim atlatamadım travmayı hâlâ.Habire sallanıyor gibi oluyorum seneye Türkiye'den gidiyorum zaten isviçre'ye yerleşiyoruz . Genişletmek için tıkla... Niye dert ediyorsun dostum ülkenin halini gördün zaten have a nice life.
Hocaların notları, sözlüleri ortalaman 50 üzeri olacak şekilde geçirir kalma yok normalde varsa da kalmazsın. Geçmiş olsun tekrardan hepimize. 383505 dedi: çok teşekkür ederim atlatamadım travmayı hâlâ.Habire sallanıyor gibi oluyorum seneye Türkiye'den gidiyorum zaten isviçre'ye yerleşiyoruz . Genişletmek için tıkla... Niye dert ediyorsun dostum ülkenin halini gördün zaten have a nice life.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #13 Benim bildiğim hiçbir şekilde kalma yok, sadece sorumlu olarak geçiyorsun.