U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 12 Mayıs 2023 #21 Everythink dedi: Keske hortlatmasaydin konuyu zaten psikolojimiz bozuldu konuyu görür görmez eski Depremler aklıma geliyor delirecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Halkın bilinçlenmesi gerek bir şeyler yapmamız gerek. Bu yüzden hortlatmak zorundaydım.
Everythink dedi: Keske hortlatmasaydin konuyu zaten psikolojimiz bozuldu konuyu görür görmez eski Depremler aklıma geliyor delirecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Halkın bilinçlenmesi gerek bir şeyler yapmamız gerek. Bu yüzden hortlatmak zorundaydım.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.879 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #22 Unturned dedi: Halkın bilinçlenmesi gerek bir şeyler yapmamız gerek. Bu yüzden hortlatmak zorundaydım. Genişletmek için tıkla... Önemli olan yetkililerin bilinçlenmesi. Ben bu konuya baktığımda bana bir faydası olmadı.
Unturned dedi: Halkın bilinçlenmesi gerek bir şeyler yapmamız gerek. Bu yüzden hortlatmak zorundaydım. Genişletmek için tıkla... Önemli olan yetkililerin bilinçlenmesi. Ben bu konuya baktığımda bana bir faydası olmadı.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 12 Mayıs 2023 #23 enes_yldrm_1 dedi: Önemli olan yetkililerin bilinçlenmesi. Ben bu konuya baktığımda bana bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Yetkililer zaten bilinçli resmen bilinçli bir şekilde ölüme göz yumacaklar.
enes_yldrm_1 dedi: Önemli olan yetkililerin bilinçlenmesi. Ben bu konuya baktığımda bana bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Yetkililer zaten bilinçli resmen bilinçli bir şekilde ölüme göz yumacaklar.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2023 #24 Sonumuz hiç iyi değil.