Hayırlı olsun dostum kendine özel önlem almaya bak deprem çantası vb onun harici kyk'lar umarım sağlamdır.İstanbul Üniverstesi kazandim fakat gelecek İstanbul depremi için çok endişeliyim. Ne yapmam lazim?
Dolabı başına düşmezse tabi ki direk yatağının altina yada yanina katmasi daha sağlıklı olur.Deprem çantasını dolabınıza koyun zaten içiniz rahat olur.
Doğru hocam bende yurttaydım çok ufak bir deprem oldu belki sadece 5.0 civarıdır dolaplardan baya ses gelmişti.Dolabı başına düşmezse tabi ki direk yatağının altina yada yanina katmasi daha sağlıklı olur.
İşte dolaplara güvenmeyin bilgisayar telefon ne varsa onla beraber yatmak en mantıklısı.Doğru hocam bende yurttaydım çok ufak bir deprem oldu belki sadece 5.0 civarıdır dolaplardan baya ses gelmişti.
Laptop ve telefonun üstünde yatınca da sağlık açısından sıkıntıİşte dolaplara güvenmeyin bilgisayar telefon ne varsa onla beraber yatmak en mantıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.