G Gamiurams Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #71 Haberlere baktım Antalya da sallanmış diyorlar. Ben bir şey hissetmedim.
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #72 Silinen üye dedi: Çıkarmam ki. Çektiğim gibi götürürüm, isterse tüm ev tesisatı gelsin arkamdan. Genişletmek için tıkla... 7850 için değmez, sen canını kurtar.
Silinen üye dedi: Çıkarmam ki. Çektiğim gibi götürürüm, isterse tüm ev tesisatı gelsin arkamdan. Genişletmek için tıkla... 7850 için değmez, sen canını kurtar.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.845 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 24 Mayıs 2014 #73 Ege'de oldu İstanbul'da hissettik. Bütün operatörler kaput, telefonlar iptal. 1999'dan bu yana hiçbir şey yapmamışlar.
Ege'de oldu İstanbul'da hissettik. Bütün operatörler kaput, telefonlar iptal. 1999'dan bu yana hiçbir şey yapmamışlar.
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #74 Bizim şimdi mutfaktan bir ses geldi güm diye, aklımı aldı valla, tabak düşmüş. Ne oluyor? Bugün Cumartesi, güzel hayallerim vardı. Ben gece uyuyamam şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014
Bizim şimdi mutfaktan bir ses geldi güm diye, aklımı aldı valla, tabak düşmüş. Ne oluyor? Bugün Cumartesi, güzel hayallerim vardı. Ben gece uyuyamam şimdi.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 24 Mayıs 2014 #75 Bu arada şöyle bir kullanıcı saatler önceden depremin olacağını bilmiş. Twitter / ymktyiz_hasan: BU HAFTA SONU EGE'DE DEPREM...
Bu arada şöyle bir kullanıcı saatler önceden depremin olacağını bilmiş. Twitter / ymktyiz_hasan: BU HAFTA SONU EGE'DE DEPREM...
Farti Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 208 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 24 Mayıs 2014 #76 Silinen üye dedi: Haberlere baktım Antalya da sallanmış diyorlar. Ben bir şey hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende bir şey hissetmedim nasıl antalyada oluyor anlamış deilim.
Silinen üye dedi: Haberlere baktım Antalya da sallanmış diyorlar. Ben bir şey hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende bir şey hissetmedim nasıl antalyada oluyor anlamış deilim.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #77 Silinen üye dedi: Bu arada şöyle bir kullanıcı saatler önceden depremin olacağını bilmiş. Twitter / ymktyiz_hasan: BU HAFTA SONU EGE'DE DEPREM... Genişletmek için tıkla... Evi arabayı satıp kupon yaptıracaksın buna.
Silinen üye dedi: Bu arada şöyle bir kullanıcı saatler önceden depremin olacağını bilmiş. Twitter / ymktyiz_hasan: BU HAFTA SONU EGE'DE DEPREM... Genişletmek için tıkla... Evi arabayı satıp kupon yaptıracaksın buna.
TiveR Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #78 Depremden sonra Google aramaları: Kelime-i Şehadet nasıl getirilir? Gusül abdesti nasıl alınır? Tövbe nasıl edilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014
Depremden sonra Google aramaları: Kelime-i Şehadet nasıl getirilir? Gusül abdesti nasıl alınır? Tövbe nasıl edilir?
Farti Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 208 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 24 Mayıs 2014 #79 Gökçeada'da bazı binaların çatıları falan yıkılmış. Kiremitleri falan dökülmüş, öyle deniyor.
S selen935 Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 781 Makaleler 1 24 Mayıs 2014 #80 İzmir ve Manisa'da da oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014