K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Deprem tatbikatı nasıl olacak? Sadece telefondan televizyondan radyodan mesaj mı alacağız?
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Nerden duydunuz.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 5 Kasım 2022 #3 GtXLaerL dedi: Nerden duydunuz. Genişletmek için tıkla... Ülke genelinde deprem tatbikatı farkındalığı artıracak 12 Kasım Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak "Çök, kapan ve tutun" tatbikatı deprem farkındalığını artıracak. www.trthaber.com
GtXLaerL dedi: Nerden duydunuz. Genişletmek için tıkla... Ülke genelinde deprem tatbikatı farkındalığı artıracak 12 Kasım Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak "Çök, kapan ve tutun" tatbikatı deprem farkındalığını artıracak. www.trthaber.com
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #4 GtXLaerL dedi: Nereden duydunuz. Genişletmek için tıkla... Tarihini bilmiyorum ama afad deprem tatbikatı için telefonlara uyarı gönderecekti daha önce de evde kal yapılmiştı onun gibi olacak.
GtXLaerL dedi: Nereden duydunuz. Genişletmek için tıkla... Tarihini bilmiyorum ama afad deprem tatbikatı için telefonlara uyarı gönderecekti daha önce de evde kal yapılmiştı onun gibi olacak.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 brkmrs01 dedi: Tarihini bilmiyorum ama afad deprem tatbikatı için telefonlara uyarı gönderecekti daha önce de evde kal yapılmiştı onun gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Ansızın bildirim gelince ister istemez tedirgin oluyorum telefona bildirim gelmemesi için ne yapayım.
brkmrs01 dedi: Tarihini bilmiyorum ama afad deprem tatbikatı için telefonlara uyarı gönderecekti daha önce de evde kal yapılmiştı onun gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Ansızın bildirim gelince ister istemez tedirgin oluyorum telefona bildirim gelmemesi için ne yapayım.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 5 Kasım 2022 #6 GtXLaerL dedi: Ansızın bildirim gelince ister istemez tedirgin oluyorum telefona bildirim gelmemesi için ne yapayım. Genişletmek için tıkla... 12 Kasım diyorlar.
GtXLaerL dedi: Ansızın bildirim gelince ister istemez tedirgin oluyorum telefona bildirim gelmemesi için ne yapayım. Genişletmek için tıkla... 12 Kasım diyorlar.
MortalGeneral Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Keşke tatbikat işe yarasaydı
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2023 #8 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Ülke genelinde deprem tatbikatı farkındalığı artıracak 12 Kasım Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak "Çök, kapan ve tutun" tatbikatı deprem farkındalığını artıracak. www.trthaber.com Genişletmek için tıkla... 2022 yılından bu haber.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Ülke genelinde deprem tatbikatı farkındalığı artıracak 12 Kasım Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak "Çök, kapan ve tutun" tatbikatı deprem farkındalığını artıracak. www.trthaber.com Genişletmek için tıkla... 2022 yılından bu haber.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.068 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Ağustos 2023 #9 Aha böyle
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 18 Ağustos 2023 #10 cinar_yasarrr dedi: 2022 yılından bu haber. Genişletmek için tıkla... Konu da 2022 yılından zaten.