tuna3475 Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi?
Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 24 Nisan 2025 #2 tuna3475 dedi: Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi? Genişletmek için tıkla... Maksimum bütün dolu batarya içinde %6 falan en fazla.
tuna3475 dedi: Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi? Genişletmek için tıkla... Maksimum bütün dolu batarya içinde %6 falan en fazla.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 29 Yer İstanbul 24 Nisan 2025 #3 tuna3475 dedi: Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet yer tabii.
tuna3475 dedi: Dostlar merhaba. Ben deprem ağı uygulamasını indirdim ve konumun açık kalması gerekiyor diyor. Bu şarj yer mi? Genişletmek için tıkla... Evet yer tabii.
3718Ahmet Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Nisan 2025 #4 Tabii ki yer ancak öyle abartılacak kadar olduğunu düşünmüyorum.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.295 Makaleler 3 Çözümler 22 24 Nisan 2025 #5 Çok az yer. Cihazdan cihaza göre değişebilir ama bende %2-3 yiyor en fazla.
tuna3475 Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #6 Hocam konumun genel olarak açık olması ile uygulama için açık olması arasında fark yoktur değil mi?
M Murat7272 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #7 Konum çok fazla olmasa da bataryayı tüketir. Ama öyle aman aman denilecek bir tüketimi yoktur. tuna3475 dedi: Hocam konumun genel olarak açık olması ile uygulama için açık olması arasında fark yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Fark olması gerekiyor çünkü biri komple açık, öbürü sadece uygulama kullanırken açık. Ama yine de çok fark etmez.
Konum çok fazla olmasa da bataryayı tüketir. Ama öyle aman aman denilecek bir tüketimi yoktur. tuna3475 dedi: Hocam konumun genel olarak açık olması ile uygulama için açık olması arasında fark yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Fark olması gerekiyor çünkü biri komple açık, öbürü sadece uygulama kullanırken açık. Ama yine de çok fark etmez.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Nisan 2025 #8 tuna3475 dedi: Hocam konumun genel olarak açık olması ile uygulama için açık olması arasında fark yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konum açıksa uygulama arkaplanda çalışıyor zaten. Ayrıca pil tasarrufu açıksa onu kapatın, aksi halde alarm göndermiyor, sadece bildirim gönderiyor.
tuna3475 dedi: Hocam konumun genel olarak açık olması ile uygulama için açık olması arasında fark yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konum açıksa uygulama arkaplanda çalışıyor zaten. Ayrıca pil tasarrufu açıksa onu kapatın, aksi halde alarm göndermiyor, sadece bildirim gönderiyor.