Deprem yaklaşıyor mu?

Olabilir ben biraz araştırdığımda 1999 depreminde o gün bulutlar garip gözüküyormuş ve ben her bulutlara baktığımda ara sıra garip gözüküyorlardı bir de şu büyük İstanbul depremi teorisini biliyoruz bu bir teori ama depremin 2030 veya daha öncesinde olacağı söylentileri var inşallah kötü bir şey başımıza gelmez.

İstanbul'da yaşasaydım çoktan terk etmiştim. Çok yakında olacağı söyleniyor.

Ben 7. kattayım arada aşadan ufak tefek titremeler geliyor. Bayağı korkuyorum. Yani sonumuz hayrola. Ama deprem olursa ülkeyi çok kötü günler bekliyor. Umarım tüm önlemler alınmadan deprem olmaz.

Bence kimsenin beklemediği bir anda olacak ve yakın bence ben her sarsılmada kalp krizi geçircek gibi oluyorum Allah bizi depremden korusun.

onu kimse bilemez deprem çantası yapmaktan ve önlemler almaktan başka çare yok ve üst katlar daha avantajlı alta doğru çöküyo alttakıler ise altında kalıyor .

Olacak olabilir veya Internet'te son zamanlarda depremlerle ilgili etkinliklerin (ör: İzlediğin deprem videoları, deprem hakkında Google'da arattığın şeyler vb.) Şeylerden dolayı da olabilir. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…