YouTube'da ara sıra film izlerken reklam çıkıyor karşıma. 3 oldu deprem ile ilgili önlem için reklam geliyor. Sizce deprem yaklaşıyor mu? Son zamanlarda çok görüyordum böyle reklamları. Özellikle yüksek binada yaşadığımdan tehlikeli olacağını düşünüyorum.
Olabilir ben biraz araştırdığımda 1999 depreminde o gün bulutlar garip gözüküyormuş ve ben her bulutlara baktığımda ara sıra garip gözüküyorlardı bir de şu büyük İstanbul depremi teorisini biliyoruz bu bir teori ama depremin 2030 veya daha öncesinde olacağı söylentileri var inşallah kötü bir şey başımıza gelmez.
Ben 7. kattayım arada aşadan ufak tefek titremeler geliyor. Bayağı korkuyorum. Yani sonumuz hayrola. Ama deprem olursa ülkeyi çok kötü günler bekliyor. Umarım tüm önlemler alınmadan deprem olmaz.
YouTube'da ara sıra film izlerken reklam çıkıyor karşıma. 3 oldu deprem ile ilgili önlem için reklam geliyor. Sizce deprem yaklaşıyor mu? Son zamanlarda çok görüyordum böyle reklamları. Özellikle yüksek binada yaşadığımdan tehlikeli olacağını düşünüyorum.
onu kimse bilemez deprem çantası yapmaktan ve önlemler almaktan başka çare yok ve üst katlar daha avantajlı alta doğru çöküyo alttakıler ise altında kalıyor .
Olacak olabilir veya Internet'te son zamanlarda depremlerle ilgili etkinliklerin (ör: İzlediğin deprem videoları, deprem hakkında Google'da arattığın şeyler vb.) Şeylerden dolayı da olabilir. Allah sonumuzu hayır etsin.
Onu kimse bilemez deprem çantası yapmaktan ve önlemler almaktan başka çare yok ve üst katlar daha avantajlı alta doğru çöküyor alttakıler ise altında kalıyor.