Depremde bodrum kat riskli mi?

Samed0303

Decapat
İstanbul'da yasiyorum. Bodrum katta yaşadığım icin cok korkuyorum. Hangi taraf daha şansli?

İstanbul'da yasiyorum. Bodrum katta yaşadığım icin cok korkuyorum. Hangi taraf daha şansli?
Ev çökerse nasıl kurtulacaksın? Yerin altına girmez mi o? Genel de üst kat şanslı, tabi duvarların arasından yere çakılmazsan.

Eğer binada depreme yönelik herhangi bir önlem alınmadıysa iki tarafında hiçbir şansı yok. Normal olarak enkazdan bodrum kattaki kişiye ulaşmak daha zor tabii ki.

Eğer binada depreme yönelik herhangi bir önlem alınmadıysa iki tarafında hiçbir şansı yok. Normal olarak enkazdan bodrum kattaki kişiye ulaşmak daha zor tabii ki.
Bizim bahcemiz var o sokaga baglaniyor oradan kacma ihtimalim var

D

Değil ancak çok korkuyorum

Ev çürük değilse ve yeniyse o kadar telaşa gerek yok. Benim de depremden korkma sebebim arabamız. Babam depreme dayanıksız evin altına park ediyor hep. Kendi evimizin garajı var ama arabanın üstüne bir şey düşer diye park etmiyor garaja.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…