pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #11 WexTheOrginal dedi: Maalesef var hocam 9 senelik arkadaşım ile 1 tane bile fotoğrafım yok. Onunda öyle. Genişletmek için tıkla... O sizin sorununuz. İyi arkadaşların az fotoğrafı olur, anı yaşamayı severler, ama hiç olmaması garip, en kısa sürede çekilin anı kalsın.
WexTheOrginal dedi: Maalesef var hocam 9 senelik arkadaşım ile 1 tane bile fotoğrafım yok. Onunda öyle. Genişletmek için tıkla... O sizin sorununuz. İyi arkadaşların az fotoğrafı olur, anı yaşamayı severler, ama hiç olmaması garip, en kısa sürede çekilin anı kalsın.
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #12 omrx dedi: Çok sınırlı olur. Çünkü konudan konuya geçmekten fotoğraf çekmeyi düşünmeye sıra gelmez, zaten sıradan gelir. Genişletmek için tıkla... Öyledir hocam.
omrx dedi: Çok sınırlı olur. Çünkü konudan konuya geçmekten fotoğraf çekmeyi düşünmeye sıra gelmez, zaten sıradan gelir. Genişletmek için tıkla... Öyledir hocam.
Alexdesouza10 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Yer Maraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2024 #13 WexTheOrginal dedi: Maalesef var hocam 9 senelik arkadaşım ile 1 tane bile fotoğrafım yok. Onun da öyle. Genişletmek için tıkla... Aynen.
WexTheOrginal dedi: Maalesef var hocam 9 senelik arkadaşım ile 1 tane bile fotoğrafım yok. Onun da öyle. Genişletmek için tıkla... Aynen.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #14 Alexdesouza10 dedi: Depremde en iyi arkadaşımı kaybettim. İnternette cenaze kayıtlarını arattım. Okulumun sosyal medya hesaplarında aradım. EBA'dan aradım. Kaydı silinmiş. Hiçbir şekilde fotoğrafını bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okulda yaptığınız etkinliklerde, okulun resmi sitesinde fotoğraf paylaşılıyor mu? Belki köşede bir yerde vardır.
Alexdesouza10 dedi: Depremde en iyi arkadaşımı kaybettim. İnternette cenaze kayıtlarını arattım. Okulumun sosyal medya hesaplarında aradım. EBA'dan aradım. Kaydı silinmiş. Hiçbir şekilde fotoğrafını bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okulda yaptığınız etkinliklerde, okulun resmi sitesinde fotoğraf paylaşılıyor mu? Belki köşede bir yerde vardır.
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 417 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #15 Ailesinin veya kendisinin ismi ile Facebook da aratın belki fotoğrafını bulabilirsiniz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Nisan 2024 #16 Ailesine ulaşıp duruma anlat hatta bir ara direkt ziyaretlerine git.
Alexdesouza10 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Yer Maraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2024 #17 kino dedi: Ailesine ulaşıp duruma anlat hatta bir ara direkt ziyaretlerine git. Genişletmek için tıkla... Evleri yıkıldı nerede olduğunu bilmiyorum.
kino dedi: Ailesine ulaşıp duruma anlat hatta bir ara direkt ziyaretlerine git. Genişletmek için tıkla... Evleri yıkıldı nerede olduğunu bilmiyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.292 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 30 Nisan 2024 #18 Soyadını biliyor musun ve annesinin veya babasının adını?