Depremde Yardım Eden Ülkeler

Arapların yardımını niye kabul ettik yahu. İngiltere, ABD, Fransa... Biz bize yeteriz(!)

Elin Yunanı ile dalga geçersin ama adamlar sana yardım eder.

Peki ya deprem süresinde bize zarar verenlerin yine kendi insanımız ve mülteciler olmasına ne demeli?
Dalga geçenler kendi insanımız, en önemli zamanda ürünlere zam yapan kendi insanımız, insanlara yardım etmek yerine yağmacılık yapan mülteciler.

Faşist yöneticiler halkın beynini yıkamaya devam ettikçe, insanımız ülkeleri hain diye damgalamaya devam edecek ne yazık ki.

Yunan'lar İsrail vb ülker ile aslında düşmandık ya da aramız bozuktu diyelim. Olaylar yardıma gelince yardım ediyorlar. Orası garip bir durum olsa da insanda vicdan olacak. Bu mesele din ırk meselesi değil. Bu yüzden pek de şaşırmamak gerekiyor.

Faşist yöneticiler halkın beynini yıkamaya devam ettikçe, insanımız ülkeleri hain diye damgalamaya devam edecek ne yazık ki.

Elbette yöneticiler kesinlikle tartışmasız suçludur ama onlarla birlikte millette suçludur. Çünkü bu yöneticiler de hakikaten bu milletin bir siluetidir. Bu yüzden de yaşadığımız toplumda milliyetimizden aidiyetimizden utanıp duruyoruz, en basiti misal dünkü gördüğüm o kahraman 100 yıllık kardeş muhabbetleri bana bu milletin + silueti temsil bu yöneticilerin nasıl bir iki yüzlü iğrenç olduklarını gösterdi. Şimdi eğer bunu demezsem yarın bir gün bu benim canımı sıkar niye sıkar? Çünkü ben "zübük" değilim.

Yunanistan'ın misal bize verdiği ders açıkça bu, ben sizler gibi barbar değilim mesajı.

Türk milletinin barbar olması sizleri rahatsız ediyorsa bundan sonra davranışlarımıza söylediklerimize dikkat ederiz ölçülü oluruz.

Azıcık medeni olalım medeni.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu söylediklerimden rahatsız olacak kişiler illa olur ancak ne yazık ki haklısınız. Halkın çok büyük bir kısmının aklı sadece şiddete çalışıyor problemlerini konuşarak değil dövüşerek çözmeye çalışıyor herkes. Şiddete dayalı fikirler toplumda yer edinmiş halde, özellikle ülkücüler şiddete dayalı çözüm fikrinin ete kemiğe bürünmüş hali diyebilirim. Yunanistan gibi ülkelerin isimlerini duyunca kendilerinden geçiyorlar adeta. Ertesi gün "hain" olan ülke yardım gönderince ise geçici olarak fikirlerini değiştiriyorlar.

Neyse özet olarak, mevzu gayet basit, şeref onur namus haysiyet gibi değerlerin biz içini boşalttık sonra da öyleymiş mış mış gibi yapmaya başladık fakat bu tip durumlar da da hak ettiğimiz dersi aldık. Bu utançta bize bin yıl yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…