Depremi 1 gün önceden bir programda çıkan deprem uzmanı Anadolu'da olabileceğini söyledi

509401

Hectopat
Tam 1 gün önce mi bilmiyorum ama 1 gün önce televizyona deprem uzmanını izliyordum Anadolu'ya bayağıdır deprem olmadığını söyledi bu konu hakkında konuştu ve yarın Anadolu'ya deprem oldu. Yatarken depremi düşündüm. Çok garip bir his.

Frank Hoogerbeets'ten mi bahsediyorsunuz? Kaç gün önceden tahmin etti hatırlamıyorum ama 1 gün değil.

Herkese geçmiş olsun beyler. Tam hatırlayamadığım için sorayım dedim; bundan bir kaç sene önce olan Elazığ-Maraş depremi mi daha büyüktü yoksa bu mu?

Bunlara da çok inanmıyorum açıkcası. Genel olarak deprem olacak diye her gün mutlaka biri söylüyor mutlaka.
Frank Hoogerbeets gibi bölge ve şiddet veren kişiler hariç.

Herkese geçmiş olsun beyler. Tam hatırlayamadığım için sorayım dedim; bundan bir kaç sene önce olan Elazığ-Maraş depremi mi daha büyüktü yoksa bu mu?
Bu daha büyük ve artçıları daha fazla.

Naci Görür en son kahramanmaraşta 1513 yılında deprem olduğunu aradan çok uzun bir zaman geçtiğini ve yakın zamanda o bölgede çok büyük bir deprem gerçekleşecek demişti. Ayrıca Frank Hoogerbeets depremi günler öncesinden 3 şubatta hangi şiddette gerçekleşeceğine kadar tahmin etmişti.

Ama ders almayan ülkeye ne kadar ders versen ne fayda hatalardan uslanmayan yönetime ders versen ne fayda?

Bugün tüm Türkiye genelinde okullar tatil olması gerekiyordu. Gerçekten küfür edesim geliyor yeter ya. Boşu boşuna 1 gün devamsızlık hakkım gitti. Deprem, Fırtına...

Bugün tüm Türkiye genelinde okullar tatil olması gerekiyordu. Gerçekten küfür edesim geliyor yeter ya. Boşu boşuna 1 gün devamsızlık hakkım gitti. Deprem, Fırtına...
Derdin bu mu?

Oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…