Depremi çabuk unuttuk

Bakış açıları dar, şimdi şöyle diyeyim. Teknoloji ile alakasız cahil ufak dinci bir köyde yaşıyorsun. Hayatında hiç ABD hayatı görmemişsin, gelen zamlar seni etkilemiyor çünkü günlerin aynı. Devlet 3-4 ayda hemen sana köy evi yapıp veriyor, neden oy vermeyesin ki? Bu açıdan böyle, fakat eğer şu açıdan bakarsak işler değişiyor. Evler zamanında denetlense hiç bir ev yıkılmazdı, insan ölmezdi, 4-5 ay beklemezdik. Adamın kafası 1. ye çalışıyorsa yapacak bir şey yok.

Eğer depremzedelere üzülecekseniz, Adana, Diyarbakır var. Diğerleri boş.

Kanımca böyle bir genelleme yapmanız çok yanlış. Ben de depremzedeyim ve memleketim Hatay. Biliyorum buradan da AKP'ye çok oy çıktı maalesef ama kurunun yanında yaş da yanıyor hocam. Kalbi güzel bir sürü insan öldü. Her ne olursa olsun sonuçta bir insanın canı gidiyor. Adana, Diyarbakır dışında diğerleri boş gibi söylemleriniz depremde ölen binlerce insana, masum çocuklara, gün yüzü görmemiş bebeklere hakaret olur.

AKP basanlara diyelim.

Halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…