yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Ben bir depremzedeyim ve Hatay'daki evim ağır hasarlı. Yıkım karari var. Yeni konutlar için nereye başvurmam gerekiyor?
Ben bir depremzedeyim ve Hatay'daki evim ağır hasarlı. Yıkım karari var. Yeni konutlar için nereye başvurmam gerekiyor?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2023 #2 yusufemre2 dedi: Ben bir depremzedeyim ve Hatay'daki evim ağır hasarlı. Yıkım karari var. Yeni konutlar için nereye başvurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ziraat ve Halkbank veya e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
yusufemre2 dedi: Ben bir depremzedeyim ve Hatay'daki evim ağır hasarlı. Yıkım karari var. Yeni konutlar için nereye başvurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ziraat ve Halkbank veya e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz.
KS KS yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 394919 dedi: Ziraat ve Halkbank veya e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'te böyle bir şey görmedim. Artı 0 Eksi
394919 dedi: Ziraat ve Halkbank veya e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'te böyle bir şey görmedim.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2023 #4 yusufemre2 dedi: e-Devlet'te böyle bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yusufemre2 dedi: e-Devlet'te böyle bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Tapu yok diye gözüküyor, olduğum şehrin afadina mi gitmem gerekiyor hatay afadina mi? Artı 0 Eksi