Depremzedelerde nakilde kolaylık sağlanıyor mu?

Malatya'da hangi lisedeydiniz sakıncası yoksa?

Türdeş liseler arası şart aranmıyor diye biliyorum. Mesela sen atıyorum akçadağ Fatih fen lisesi'nde okuyordun o zaman Ankara'da da başka bir fen lisesine şartsız gidebilirsin.

Evet o zaten kesin birşeyde ben puanım tutmayan bir okula gitmek istiyorum çünkü Ankara'ya kadar gideceksem buna deymeli ben de iyice şansımı zorlamalıyım.

Malatya'da hangi lisedeydiniz sakıncası yoksa?

Sınavsız alan bir lise ama yüksek OBP ile alıyor LGS puanı açısından talihsizim.

O zaman fen lisesine nakil alamayabilirsiniz gibi duruyor. Anadolu lisesiyse o zaman belki Anadolu'ya alabilirsiniz.
Tavsiyem durumu bir görevliye tekrardan ama tüm ayrıntılarıyla anlatmanız. Verecekleri cevaba göre gitmeniz daha iyi olur bence.

Tavsiyeniz için teşekkürler bende birşeylerden emin olmadan Ankara'ya gitmek istemiyorum sonuçta babamın işinden izin alması filan gerekiyor.

Dostum yeni okula kayıt yaptırdım diyelim orda uygun kiraya ev nasıl bulacağız. Bunuda düşünselerdi.

Deprem olursa bilmeme kaçınca kattan nasıl inecen? Aynı anda 300 kişi inerse orada kalırsın bize kalıcı yer lazım. evin eşyalarını koyduk bir yere.
Devlet sizlere bir süre sonra ev kredisi veya TOKİ dairesi verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…