Depremzedelere istediği liseye gidebilme hakkı devam ediyor mu?

636037

Hectopat
Bakan Özer, bu kapsamda, depremden etkilenen 10 ildeki okullarda eğitim gören öğrencilerin, istediği illerdeki okullara nakillerini yapacaklarını vurguladı.

Çoğu arkadaşlarıma sordum, onlar depremin ilk zamanı nakil almış. Ben hala okul değiştirmedim. Sınıf grubuna kimse bunun hakkında bir şey yazmadı. Hocaların çoğu depremde gitti... Hâlâ puan yetmese bile istediğim liseye gidebilir miyim?

Ailem hala Antakya'da okul açılacak sanıyorlardı. Ta ki bugün ikna edene kadar. Artık Anadolu liselerinin çoğunun hasar aldığını ve burada yasanilmayacagini anladılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir şey olmamakla birlikte şu an zaten nakiller kapalı olduğu için bir şey yapamazsın gibi duruyor. Gideceğin lisenin bulunduğu il veya ilçedeki millî eğitim müdürlüğüne başvurursan sana yardımcı olurlar. ❤️

Kesin bir şey olmamakla birlikte şu an zaten nakiller kapalı olduğu için bir şey yapamazsın gibi duruyor. Gideceğin lisenin bulunduğu il veya ilçedeki millî eğitim müdürlüğüne başvurursan sana yardımcı olurlar. ❤️
Konya'da ki bir liseye gitmeyi düşünüyordum. Şuan baya uzak. Boşuna okadar para vermek istemiyorum.

Kaldırılmış sanırım hocam. e-Devlet'te "doğal afet nedeniyle nakil" diye bir şey yok. Bir de siz bakar misiniz? Böyle aile olursa hiçbir yere varılmaz.

Kaldırılmış sanırım hocam. e-Devlet'te "doğal afet nedeniyle nakil" diye bir şey yok. Bir de siz bakar misiniz? Böyle aile olursa hiçbir yere varılmaz.
Lisede e-devletten yapılamıyordu afet nedeniyle olan nakiller diye biliyorum.İl ya da ilçe millî eğitim müdürlüğüne gidiyor, orada dilekçe falan vererek nakil yapılıyordu uygun görülen okula.

Ailene de çok yüklenme bu arada.🥲

Lisede e-devletten yapılamıyordu afet nedeniyle olan nakiller diye biliyorum.İl ya da ilçe millî eğitim müdürlüğüne gidiyor, orada dilekçe falan vererek nakil yapılıyordu uygun görülen okula.

Ailene de çok yüklenme bu arada.🥲
Bu zamana kadar umursamadilar. Şöyle bir yazı buldum.

Screenshot_20230716-083942_1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı