Depremzedelere sınav zorunlu mu?

Lamparages

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, 11. sınıfta okuyorum deprem nedeniyle başka şehre geldim. Okula 6 gün falan gittim sınav haftası hastalandım hastanede yattım. Birkaç sınava yetişemedim. Konuları zaten bilmiyorum geriyim girmesem bir problem yaşar mıyım?

Bende senin gibi yaptım girmek zorundayız sanırım haftaya sınavlarım başlıyor mecbur gireceğim müdüre sormuştum sınav hakkında bir şey bilmiyorum girmek zorunda mıyım diye ama evet demişti.

Veliniz hocalarınızla konuşup durumu anlatsın. Siz yine de video izleyip ders çalışın bende depremzedeyim gerçekten zor.

Özel okula gidiyorsanız girmek zorunlu ama ilk sınava giremezseniz telafisine zorla girmeniz gerekiyor (İsim vermeyeyim bizim okulumuzda öyle). Devlet okullarında işler nasıl bilmiyorum.

Özel okul değil. Müdür yardımcısı ile konuşmuştum sınavları dert etme tarzında konuştu ama nasıl bir yardım yapabilirler merak ediyorum. Gerçekten geriyim bir şey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…