Merhaba arkadaşlar, 11. sınıfta okuyorum deprem nedeniyle başka şehre geldim. Okula 6 gün falan gittim sınav haftası hastalandım hastanede yattım. Birkaç sınava yetişemedim. Konuları zaten bilmiyorum geriyim girmesem bir problem yaşar mıyım?
Bende senin gibi yaptım girmek zorundayız sanırım haftaya sınavlarım başlıyor mecbur gireceğim müdüre sormuştum sınav hakkında bir şey bilmiyorum girmek zorunda mıyım diye ama evet demişti.
Özel okula gidiyorsanız girmek zorunlu ama ilk sınava giremezseniz telafisine zorla girmeniz gerekiyor (İsim vermeyeyim bizim okulumuzda öyle). Devlet okullarında işler nasıl bilmiyorum.
Özel okul değil. Müdür yardımcısı ile konuşmuştum sınavları dert etme tarzında konuştu ama nasıl bir yardım yapabilirler merak ediyorum. Gerçekten geriyim bir şey bilmiyorum.