Depresif ruh hali

Makaleler
2
Herkese selam dostlar.

Çok fazla depressif oluyorum, depresyona girdiğimde herkesi karartıyorum en yakın arkadaşımı falan. Anladınız. "

(Yapmayacağım diyorum bir daha ama bir olay oluyor yine yapıyorum. Bu şekilde onu da rahatsız ediyorum sıkıntı olmazz falan diyor ama işte.)

Hiç kimseye söyleyemiyorum sıkıntı yaratırım, rahatsız ederim diye ve içimde patlıyor resmen. Neredeyse her şeyi denedim. Hobi edinmeyi denedim, edindim ama yine çok fazla depresif oluyorum.

Artık tanımadığım kişilere falan da yazmaya başladım onları da karartıyorum.

Hani forumdan çıkacak iyi kalpli yardım sever birisini de (hocam, arkadaşım, kardeşim) onu karartacağım. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Psikoloğa bile gittim ama çözüm bulamadım.

Kısacası boşluk içeresindeyim. Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deprasyon tanısı konduysa bence ilaçlar gayet etkilidir, şunu da söyleyeyim eğer psikolojiye gerçekten ilgili birini bulursanız (ben gibi) onlara anlatabilirsiniz ben de dahil çünkü zaten belli şeylere uyarak dinlediğimiz için bizim etkilenmemiz normal insanlara göre daha az olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…