Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2020 #1 Depresif karakterler içeren anime önerin lütfen liste yapıp izleyeceğim. (Hyouka, oregairu, clasroom of Elite izledim). Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
Depresif karakterler içeren anime önerin lütfen liste yapıp izleyeceğim. (Hyouka, oregairu, clasroom of Elite izledim).
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2020 #2 Neon Genesis Evangelion. Mecha animesi gibi gözükse de durum çok farklı. Seveceğinizi düşünüyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ekim 2020 #3 Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangelion kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi icin iyi konusu var.
Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangelion kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi icin iyi konusu var.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2020 #4 efedesu dedi: Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangeliyorn kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi için iyi konusu var. Genişletmek için tıkla... Colorful'da izledim hocam.
efedesu dedi: Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangeliyorn kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi için iyi konusu var. Genişletmek için tıkla... Colorful'da izledim hocam.
BenGeriDöndüm Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 11 Ekim 2020 #5 efedesu dedi: Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangelion kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi icin iyi konusu var. Genişletmek için tıkla... Bu anime mi acaba?
efedesu dedi: Colorful izledigim en depresif ve karanlik 2. animeydi. Evangelion kadar depresif olamaz fakat yine de bir anime filmi icin iyi konusu var. Genişletmek için tıkla... Bu anime mi acaba?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ekim 2020 #6 BenGeriDöndüm dedi: Bu anime mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 12 Ekim 2020 #7 İzle şunu ya. Pişman olmazsın, valla bak. İlk bölümler biraz monoton anlamaya çalış.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #8 Coeus dedi: Depresif karakterler içeren anime önerin lütfen liste yapıp izleyeceğim. (Hyouka, oregairu, clasroom of Elite izledim). Genişletmek için tıkla... Berserk. Çok neşeli bir animedir ama eski olanını izle. Yeni olanlar çöp.
Coeus dedi: Depresif karakterler içeren anime önerin lütfen liste yapıp izleyeceğim. (Hyouka, oregairu, clasroom of Elite izledim). Genişletmek için tıkla... Berserk. Çok neşeli bir animedir ama eski olanını izle. Yeni olanlar çöp.