Depresyona mı giriyorum?

tress_3333456

Femtopat
Arkadaşlar selam 14 yaşındayım ve günlerim çok kötü ve huzursuz bir şekilde geçiyor cidden yaz tatilini yaşayamayıp kendimi yıpratıyorum. Arkadaşım da pek yok sırf bu yüzden kafayı yemek üzereyim ve her akşam bunalım geliyor, içim acıyor, ağlıyorum. Keşke kız olsaydım diyorum bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanaldan arkadaş edinip multiplayer oyna kafa dağıtmış olursun, yine aynı hissediyorsun şehri felan gez iyi olur senin için ben her zaman öyle yaparım.

Kız olmak ne demek? Sen erkeksin boş ver karşı cinsi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sanaldakilere güvenilmiyor. Şehri geziyorum da bir işe yaramıyor.

Yakın olma sadece Minecraft gibi örnek veriyorum oyun değil oyun içerisindeki insanları, git takım ol öyle öyle oyna sıkılmamış olursun, şehri geziyorsun bir işe yaramıyorsa az spor yapmayı deneyebilirsin hem vücuduna odaklanmış olursun sıkılıyorsan kendine uğraşmış olursun ve çabalamış olursun.

Kız olsaydın ne değişecekti, bunalıma girmeyecek miydin? Takma kafana; denize git, hikayeli oyunlara falan başla kafan dağılır bi' şekil.

Kız olsaydın ne değişecekti, bunalıma girmeyecek miydin? Takma kafana; denize git, hikayeli oyunlara falan başla kafan dağılır bi' şekil.
Kız olunca daha rahat olurdum. Arkadaşım olurdu.

Valla güvenilmiyor millete. Spor bana çok sıkıcı geliyor yapamıyorum.

Kız olmak ne demek? Sen erkeksin boş ver karşı cinsi.
Kız olmak=rahat olmak gibi bir şey. Her şey ayağına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…