Depresyonda mıyım?

erdem3777

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle olayları kendi içime atıyorum sürekli, yoruldum artık. Önceden intihar düşüncesi nedeni ile Pskiyatr'a gittim ve bana zedprex 20mg kapsül odak bozukluğum vardı ders ve sınav esnasında ritalin 10mg ilk 1 hafta inanılmaz etkili idi ama sonradan kayboldu nedenini ise depresyona bağlıyorum çünkü 1 hafta sonra 1 kızı sevmeye başladım dershanede ama sevgilisi olduğu için üstüne gitmedim saldım. Sonra arkadaşlarım gazıyla tekrar konuşmaya başladık. (sevgilisi ile kavga sonucu ayrıldıktan sonra) ben her yazmadığımda ve böyle ters bir şey söyler miyim söyledim mi diye triplere giriyorum. 1 gün konuşmadığımda mutsuz hissediyorum kendimi. Yanlış anlaşılmada bile 5-10 kere özür dileyen bir insanım. Kafam dağınık olduğu için olayları çok karmaşık anlatmış olabilirim şimdiden teşekkürler. (yarın psikiyatriye gideceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın kaç?

Dershane dediğine göre daha gençsin yani aslında kendi kendini depresyona sokuyosun pskiyatristlerde sizin gibi gençler sağ olsun 2 3 ilaç verip gönderiyor o ilaçlar seni daha kötü yapıyor yani aslında tek bir ilaç var s. Etmeyi deneyebilirsin mesela düşündüğün şeyleri ben öyle yapıyorum.

Yaşın kaç?

Dershane dediğine göre daha gençsin yani aslında kendi kendini depresyona sokuyosun pskiyatristlerde sizin gibi gençler sağ olsun 2 3 ilaç verip gönderiyor o ilaçlar seni daha kötü yapıyor yani aslında tek bir ilaç var s. Etmeyi deneyebilirsin mesela düşündüğün şeyleri ben öyle yapıyorum.
Hocam uyumuşum kusura bakmayın. Yaşım 17.

Yaşın kaç?

Hocam ben öyle yapmayı denedim ama işe yaramıyor pek fazla içime atıyorum ve sürekli yüzümde sahte bir gülümseme varmış gibi hissediyorum. Ben takarım ama yakınlarıma takmaması için elimden geleni yaparım kısaca kendimden çok çevreme daha çok değer veriyorum vermessem kendimi suçlu hissediyorum.

Son düzenleme:
Hocam uyumuşum kusura bakmayın. Yaşım 17.

Hocam ben öyle yapmayı denedim ama işe yaramıyor pek fazla içime atıyorum ve sürekli yüzümde sahte bir gülümseme varmış gibi hissediyorum. Ben takarım ama yakınlarıma takmaması için elimden geleni yaparım kısaca kendimden çok çevreme daha çok değer veriyorum vermessem kendimi suçlu hissediyorum.

Ergensin sen kardeşim normal bunlar dediklerimi uygula bu hayatta en çok karşıdakini düşünen kişi incilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı