Depresyonda olup olmadığımı nasıl anlayabilirim?

byRench

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
IT Engineer
Zaten konu başlığındada oldugu gibi sorunum deprasyon internette araştırdım deprasyon türlerini, belirtilerini, nedenlerini baktım ve çoğu verilmiş bilgiyi şu an yaşadığımı fark ettim. Sonra bir de bipolar bozukluğuna göz gezdirdim hiperaktive, sevinç, özgüvenlilikten hepsini sayamayacağım böyle bahsediyordu.
Kendimde şöyle bir düşünceye kapıldım küçüklükten beri bipolar bozukluğundaki belirtiler bende mevcuttu. Şimdi de depresif bir dönemde olduğumu düşünüyorum ve yani o kadar mutsusuzum ki arkadaşlarımla anlaşamıyorum hiçbir şeyden zevk alamıyorum sürekli bir insanlardan uzak durma çabası var yani anlayamıyorum sizce başka bir durummu yoksa deprasyon olabilir miyim?

Psikoloji bölümüne gidebilirsin. Ciddi konuları burada tartışmanın mantığı yok. Bunun uzmanları var.

Bir psikyatra gidin o psikoloğa yönlendirir oradanda çözüm bulunmazda bir hocaya gidilebilir.

Depresyonda olsan depresyonda mıyım diye kendine sormazsın emin ol.

Dalga geçmesek iyi olur tıpta bir yere kadar metafiziksel olaylarda hayatın gerçeği öncelik tıp tıpta çözülmezse bir hoca ile konuşulur.

Gülün bakalım gülün umarım başınıza gelmez.

Konuyu ne diye açtımki gerek yokmuş boş yere başımı ağrıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…